Contest ideer til hvordan man Take Off Pounds fornuftigt for nye år

05/29/2013 by admin

Contest ideer til hvordan man Take Off Pounds fornuftigt for nye år

Nye år er normalt den tid når folk planlægger at komme tilbage i form. Dette er en af de mest populære New Years resolutioner. Det betyder for mange, at miste et par pounds. Hvis du og dine venner eller kolleger beslutter at have en konkurrence, give tid nok i konkurrencen til at tabe sig sikkert og på en sund måde.

Enkelte vægttab

Dette er den enkleste konkurrence. Enkelte vejer hver uge. Den person, der mister mest i uanset tidsramme, der er tilladt (seks måneder er en effektiv periode), vinder. Deltagerne kan oprette en pot ved at sætte i $5 til $20 hver. Vinderen i slutningen bliver hele puljen. For at gøre det rimeligt, kan bruge den samme skala for alle fra start til slut.

Par udfordring

Hold kan konkurrere i par af to. Par hold jævnt for ens vægt går tabt pr hold. Hvis der er et fælles mål - for eksempel, alle ønsker at tabe 20 lbs--sat team mål til 40 lbs. Det første hold til at nå 40 lb mål vinder. Der er ingen tidsbegrænsning på denne ene.

Walking udfordring

Dette kan ske individuelt, i par eller grupper. Hver person har en skridttæller. Dette kan gøres, ugentligt eller månedligt. Hold med den mest mængden af trin på deres skridttæller vinder denne uge eller måned.

Kører eller mountainbike udfordring

Dette kan også gøres individuelt, i par eller i hold. Den person eller gruppe med de fleste kilometertal clocket i en uge, eller andre settet mængden af tid, vinder. Der er ingen reel måde at nøjagtigt måle denne ene, så konkurrerer med mennesker du har tillid til.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com