Sådan skal du tage kalium, Magnesium og Calcium

10/27/2010 by admin

Sådan skal du tage kalium, Magnesium og Calcium

Mangel på kalium, magnesium eller calcium kan være forårsaget af en lang række årsager. Rygning, narkotika-eller alkoholmisbrug, nyrer eller hjerte problemer, ældre, visse typer af atleter, og nogle medikamenter kan alle bidrage til en mangel på disse mineraler i kroppen. Det er vigtigt at få den nødvendige daglige indtagelse af disse mineraler for din generelle sundhed og velvære. Mineraler kan tages enkeltvis eller i kombination i tablet, kapsel, og flydende form eller opnået fra fødekilder.

Instruktioner

• Diskutere din nøjagtige mangler og årsagerne til disse mangler med din læge. Det er vigtigt at vide, hvordan din læge ønsker at du skal tage i disse mineraler - være det supplement eller mad - og hvor meget at tage hver dag. Det er vigtigt at undgå overdosering og negative interaktioner med andre lægemidler, eller kosttilskud.

• Tage kosttilskud med et helt glas vand eller juice at holde din mave fra at få forstyrret. Kalium, magnesium og calcium kan tages i en kombination supplement, der indeholder alle tre mineraler eller som separate individuelle kosttilskud, afhængigt af din læge ordrer. Citrat former for mineraler er nemmere optagelige.

• Spise kalium rige fødevarer. Disse er almindeligt forekommende i frugter, grøntsager og fisk. Overveje abrikoser, avocadoer og bananer som gode kilder til kalium. Den nødvendige daglige indtagelse af en ikke-gravide voksen bør omkring 4700 mg/dag. Kalium er nødvendige for funktionen af nyrerne, hjertet og andre vitale organer.

• Spis magnesium rige fødevarer. Disse er almindeligt forekommende i korn, grønne bladgrøntsager, nødder og bønner. Overveje rå broccoli, mandler, sorte bønner, og hele korn brød, som en god kilde til magnesium. Den nødvendige daglige indtagelse af mænd over 31 er 420 mg/dag og for ikke-gravide kvinder over 31 er 320 mg/dag. Magnesium er nødvendige for funktionen af hjerte, knogler og blodsukker.

• Spis calcium rige fødevarer. Calcium er almindeligt forekommende i mejeriprodukter. Overveje ost, yoghurt og mælk som gode kilder til calcium. Den nødvendige daglige indtagelse af ikke-gravide voksne 19-50 år gamle er 1.000 mg/dag. Calcium er nødvendigt for funktionen af knogler, muskler og hjertet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com