Hvordan man taber 22 Pounds

04/11/2010 by admin

Hvordan man taber 22 Pounds

Uanset om du ønsker at tabe 5 lbs. eller 22 lbs., er der ikke nødvendigt at drastisk reducere dit kalorieindtag eller til at stoppe med at spise hele fødevaregrupper. Crash kostvaner kan lover hurtig vægttab, men du vil sandsynligvis ende med at få vægten tilbage fordi vægttab ville have fundet sted på grund af tabt muskel væv og vand vægt, ikke fedt. For at tabe sig den sunde måde, nødt du til at gøre det gradvist ved hjælp af motion og sunde spisevaner.

Instruktioner

• Giv dig selv mindst 11 uger at tabe 22 lbs. mister ikke mere end 1 til 2 lbs. pr. uge ved at skære ud 500 til 1.000 kalorier dagligt. Ifølge webstedet Medline Plus er en sund sats at tabe sig på og holde det ud.

• Spise regelmæssigt for at holde dit stofskifte kører og fodre din krop konstant ernæring. Indtage et lille måltid hver to til tre timer om dagen. Spis op til seks små portioner dagligt i stedet for tre store dem.

• Lære hvordan man laver sund mad valg. Spise komplekse, brun kulhydrater, der udtog langsomt, i stedet for enkle, hvide kulhydrater. Forbruge brune ris og hel-hvede brød og pasta. Fyld op på grøntsager og frugter. Springe fatty kød såsom okse- og svinekød og vælge magert protein som kylling og kalkun i stedet. Læs produktetiketter og kigge efter hjerte-sund umættede fedtstoffer, såsom olivenolie i stedet for mættede fedtstoffer, som rejser dårlige kolesterolniveauer.

• Start en hjerte-kar-motion rutine at øge dit stofskifte og brænde kalorier. Bring pulsen ved at køre, svømme, gå eller cykelture i mindst 45 minutter om dagen, tre dage i ugen.

• Tone og opbygge muskelvæv ved at arbejde ud med vægte, tre dage om ugen. Muskelvæv hastigheder op dit stofskifte, så du brænder fedt hele dagen. Fokusere på alle dele af kroppen. Udfører vejede lunges og squats for benmusklerne; biceps curls og triceps dips for arme og crunches og døde elevatorer for mave og ryg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com