Candida årsager & helbredelsesmetoder

10/16/2010 by admin

Candida albicans er en diploide svamp, specifikt en gær, der lever naturligt i fordøjelseskanalen og kolon. Til tider denne gær overproduces i tyktarmen og forårsager negative symptomer såsom migræne, gastritis, gær infektioner, fødevareallergi og endda visse autoimmune sygdomme (dvs. fibromyalgi). Helbredelsesmetoder for overskydende candida kan omfatter kostændringer, kolon renser, kosttilskud og undertiden medicin.

Årsager

Candida albicans overvækst er normalt ansporet af et overforbrug af antibiotika, kortikosteroider, p-piller, dårlig slankekure og stress. Candida overhaler kroppens naturlige bakterier i tyktarmen og irriterer slimhinderne af kolon vægge. Derfor, fækal obstipation, at havnen gær, deres toksiner og parasitter form langs væggene af tyktarmen. Disse kolon-væg obstipation kan blokere visse kroppen næringsstoffer fra at blive absorberet. Gær, toksiner og parasitter kan også komme ind i blodbanen, hvor de til sidst slå sig ned i kroppens celler og organer, hvilket fører til forskellige sygdomme og deres symptomer.

Kostændringer

Hvis du har candida, det er bedst at stærkt begrænse eller eliminere fødevarer, der indeholder gluten eller sukker (Se candida diæt i henvisningerne nedenfor). Dilemma er, at de fleste kommercielle brød, pasta, müsliprodukter, wienerbrød og selv mælk indeholder gluten. Overskydende candida vil trives på sukker og gluten, så få det ud af dit system vil kræve, at du enten finde erstatte fødevarer til dem over eller spise mere mad, der ikke indeholder hverken gluten eller sukker. Hvis du kan lide brød og pasta, er der masser af brune ris erstatninger for begge. Der er også brune ris og mandel mælk, som du kan drikke i stedet for mælk. Udover mandler og brune ris omfatter fødevarer, der er gluten - og sukker-fri de fleste kød, kartofler, yams, bælgfrugter, grøntsager og visse korn såsom hirse, quinoa, basmati-ris, hominy, boghvede og kamut.

Kolon rensning

Du bør gøre en kolon rense hvis du har candida overvækst. Du kan enten bruge et kolon rensning kit (power eller sirup formel) eller undergår kolon kunstvanding. Kolon-udrensning Materialepakkerne indeholder en blanding af fødevarer og urter, der dræber overskydende candida og parasitter. Du vil normalt drikker det en gang om dagen i en måned. En mulig komplikation er, at du kan være allergisk eller følsomme over for en af ingredienserne. Kolon kunstvanding er normalt administreres gennem en licenseret kolon hydrotherapist. Disse fagfolk har enheder, der vil skylle din kolon med ozonated vand. Proceduren kan være lidt invasive og skræmmende for folk. Begge metoder er effektive til at slippe af med candida overvækst.

Probiotika

At tage probiotika sammenholdt med kostændringer og kolon renser kan hjælpe med at helbrede din candida. Probiotika er "venlige" bakterier, der vil hjælpe med at dræbe candida og genopbygge de naturlige bakterier i din kolon. De kan købes i helsekostforretninger.

Medicin

Læger vil ofte behandle overskydende candida med svampedræbende medicin såsom nystatin. Disse kan være effektiv, men kræver en recept.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com