Reglerne for Triage

10/14/2010 by admin

Triage er en betegnelse for processen til vurdering af de medicinske behov for en ny patient. Under triage en patients behov og bekymringer er evalueret og patienter er prioriteret baseret på sværhedsgraden af deres behov for behandling.

Vurdering

Afhængigt af sværhedsgraden af skaderne og antallet mennesker der kræver triage, vil den ansvarlige for vurdering af patienten (normalt en triage sygeplejerske) samle så mange relevante informationer om patienten som muligt. Dette vil omfatte patientens klager, grundlæggende vital tegn og andre oplysninger, en sygehistorie og eventuelle stoffer, som personen, der kan tage. Når patientens behov er blevet evalueret vil patienten blive henvist til det næste trin i hans behandling.

Prioritering

Triage er brugt som en metode til prioritering af patienter. Hvis en patient præsenterer på triage med et akut problem, vil hun blive behandlet før de patienter, der har behov, der er mindre presserende. I situationer hvor der er stort antal patienter, der søger behandling, dette kan betyde, at folk med mindre lidelser vil blive tvunget til at vente, mens folk med mere presserende forhold modtager behandling.

Langdistance Triage

Mens det er at foretrække, at patienterne skal evalueres i person, således at den ansvarlige for vurdering af patienten kan se patienten og vurdere hans behov visuelt som verbalt, det er nogle gange betyder nødvendigt for patienter at være triaged via telefon eller andre. Under denne proces er det vigtigt for både patienten og triage sygeplejerske være sikker på at tilvejebringe klare oplysninger om symptomer og bekymringer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com