Urter til at sænke blodtrykket

05/28/2010 by admin

Forhøjet blodtryk, også kendt som hypertension, opstår, når trykket i blodårerne fastholder et konsekvent højt niveau og øger blodgennemstrømningen til at kompensere. Hvis venstre ubehandlet, kan forhøjet blodtryk forårsage slagtilfælde, hjerteanfald og hjertesvigt. Nogle mennesker finder urter, sammen med en sund kost og mere motion, nyttigt at sænke blodtrykket.

Vestlige urter

Gurkemeje, tjørn bær, olivenolie, hvidløg, safran, baldrianrod og mistelten alle har fordele for hjertet. Gurkemeje er en antioxidant, der styrker blodkar og forbedrer blodcirkulationen. Tjørn åbner arterierne og styrker hjertemusklen samtidig reducere atheroscleroisis. Olive leaf sænker blodtrykket og opretholder en regelmæssig hjerterytme. Hvidløg er til gavn for hele det kardiovaskulære system. Det sænker blodtrykket og kolesterolniveauer. Crocetin er et sammensat findes i safran, der sænker blodtrykket. Valerian root indeholder valerenic syre, som holder amino syren GABA (gamma-amino smørsyre) fra at bryde ned så hurtigt. GABA har en direkte indvirkning på blodtryk niveauer. Baldrianrod er en beroligende og bør kun anvendes før sengetid. Mistelten regulerer blodtrykket og er til gavn for både hypotension og hypertension.

Kinesiske urter

Maitake, gingko biloba, ingefær og kudzu er fælles kinesiske urter anvendes til hypertension. Maitake er en svamp, der sænker diastolisk og systolisk aflæsninger. I Japan og Kina er det også kendt for sin anti-cancer egenskaber. Gingko biloba øger blodtilførslen af dilatere arterier. Dette sænker blodtrykket ved at reducere belastningen på hjertet. Gingko biloba er også gavnlig hukommelse og hjerne sundhed. Ginger root forbedrer blodcirkulationen og afslapper hjertet muskler til at sænke blodtrykket. Kudzu er en antioxidant, der er 100 gange stærkere end vitamin E. Det sænker blodtrykket og forbedrer generelle hjerte-kar-sundhed. Traditionel kinesisk medicin (TCM) praktiserende læger kan også kombinere mere eksotiske urter til tonika, baseret på dine symptomer, men denne proces kræver omfattende viden og bør ske under en TCM lægens pleje.

Kosttilskud

Kosttilskud indeholder vitaminer og mineraler og er en anden værktøj til styring af blodtrykket. Coenzym Q10, kalium, magnesium, calcium, folinsyre og vitaminer B6, B12, C og E er alle hjælpsomme. CoQ10 er en antioxidant, der er afgørende for korrekt hjertefunktionen. Kalium sænker blodtrykket og bruges ofte sammen med magnesium og calcium til at bevare et godt helbred. Når de bruges sammen, kan de andre vitaminer forhindre hjertesygdomme, sænke blodtrykket og hæmmer atheroscleroisis (fortykkelse af arteriel vægge fra kolesterol opbygning).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com