Spontan Clearance af Hepatitis C

05/25/2010 by admin

Spontan Clearance af Hepatitis C

Centers for Disease Control Control og forebyggelse rapporter, hepatitis C hersker som den mest almindelige form for blodbårne sygdomme i USA, der påvirker 3,2 millioner mennesker. En del af disse personer vil se infektion spontant forsvinder fra deres krop.

Betydning

Spontan clearance af hepatitis C virus (HCV) er et relativt almindeligt fænomen. Forskning læger anslår, at omkring 25 procent af voksne med infektionen er "spontant" helbredt--i det væsentlige, en dag de har sygdommen, og næste, kan de ikke. Forskellige undersøgelser har imidlertid placeret procentdelen af patienter, der oplever dette fænomen på mellem 10 og 50 procent.

Akutte symptomer

Ikke alle med hepatitis C lider symptomer. Dem, der er siges at have akut HCV og menes at besidde stærkere immunforsvar, vises af kroppen reagerer-- og advarsel--mod tilstedeværelsen af virus. Disse personer har en tendens til spontant rydde hepatitis C lidt oftere end andre.

Køn og alder

Virussen også forsvinder i kvinder meget oftere end mænd--40 procent sammenlignet med 19 procent. "Clearance, hvis det sker, normalt sker inden for 4 måneder, men kan tage op til 18 måneder, eller måske endda længere," siger Hepatitis C Association. En 2007 rapport i den kladde af Viral hepatitis konkluderede, at børnene var mere tilbøjelige til at klare virussen tidligere i til infektion og i en yngre alder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com