Koreanske kost Tips

03/14/2010 by admin

Koreanske kost Tips

Koreanske mænd og kvinder er mærkbart tynd og trim. Ifølge Forbes.com, giver Harley Pasternak bog kaldet "The fem faktor verden kost" sydkoreanske kultur en stor kredit for at have en sund kost, lav fedme og en høj levealder. Når det kommer til slankekure, kan låntagning tips fra koreanske køkken og kultur være et sundt valg.

Kimchi

Kimchi er en væsentlig del af den koreanske kost og et dagligt syn på hvert måltid. Kimchi er syltede hvidkål, der er lidt krydret. Forskellige regioner i Korea forberede Kimchi forskelligt, nogle sødere og andre spicier. Bort er form med vitamin A og C, og som indeholder mælkesyre, kimchi også lav i fedt. Kimchi indeholder også masser af fibre, som holder dig følelse af mæthed og hjælper med at skabe afbalanceret fordøjelsen.

Grøntsager

Koreanerne spise grøntsager ved hvert måltid, som er en indlysende fordel, sundhed og kost. Grøntsager giver din krop en rigdom af vitaminer og næringsstoffer og naturligt høje fiber og vandindhold af grøntsager holde dig følelsen fyldigere længere. Koreanske grøntsagsretter komme i enkle dampet sorter, så kan du nyde den naturlige smag af grøntsager eller tilberedt med forskellige saucer, krydderier og olier.

Mindre kød

Mens nogle amerikanere er bekendt med koreansk BBQ restauranter, give disse restauranter et misvisende indtryk af koreanske retter. Koreanerne generelt spiser kød sparsomt. De spiser rødt kød, men i store mængder da det har ikke en høj mængde af mættet fedt. Slankere kød som kylling og fisk er populære, fisk især der indeholder essentielle omega-3 fedtsyrer.

Uden tilsat sukker

Koreanske fødevarer generelt indeholder ikke tilsat sukker, i modsætning til mange fødevarer i USA. Bortset fra grøntsager er koreanere mest populære form for kulhydrat ris, som har ingen gluten eller tilsat sukker. Undgå produkter med tilsat sukker ville være en måde at sikre en koreansk spise vane arbejde for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com