Test for Alcholism

10/28/2010 by admin

Test dig selv for tegn på alkoholisme ved at behandle disse syv fag ærligt, og se, hvis du genkende mindst tre af dem som noget man gør. Disse er fag opført som kriterier den diagnostiske og statistiske håndbog for psykiske sundhed lidelse (DSM) for alkoholafhængighed. (Alkoholisme er en mental sundhed lidelse). Disse skal have fundet sted når som helst i den samme periode på 12 måneder.

Tolerance

Har du brug at forbruge mere alkohol end sædvanligt at opnå beruselse eller den effekt, du ønsker fra at drikke? Har du bemærket, at mens de drikker den samme mængde af alkohol, som dens virkninger har formindsket eller mindsket? Selvom du har brugt til at drikke to drikke og føler "summede", skal du nu bruge mere for at opnå følelsen?

Tilbagetrækning

Har du brug at tage alkohol til at lindre eller undgå symptomer på tilbagetrækning? Oplever du abstinenser, når du stopper med alkoholindtagelse? Nogle af abstinenssymptomer er sveden, rysten, nedtrykthed, agitation, hovedpine, og maveproblemer, sammen med andre tegn på angst. Når vågne om morgenen mener du så elendigt fra tømmermænd, du skal tage en anden drink til at hjælpe dig slippe af med følelsen?

Mængde

Har du drikker større mængder alkohol over en længere periode end du bestemt? Har du stoppe ved happy hour for et par drinks og finde dig selv der timer senere med mange flere drinks under bæltet end du havde tænkt dig?

At holde op eller skære ned

Hvis du har et vedvarende ønske om at skære ned på drikke og du kan bare ikke, kan det betyde, du har et problem med alkoholisme. Du har forsøgt at holde op med at drikke og ikke mange gange.

Forbruge tid

En anden måde at teste dig selv om tegnene på alkoholisme er at anerkende mængden tid, du tilbringer får alkohol, bruger det, og inddrive fra dens virkninger. Hvis det tager op en god mængde af din tid, kan dette være en af tegnene på alkoholisme.

Ignorerer konsekvenser

Er du ignorerer konsekvenserne af alkoholforbrug og fortsætter med at drikke på trods af at være plaget med fysiske eller psykiske problemer fra at drikke? For eksempel, fortsætter en person drikke efter at være blevet fortalt han har psoriasis i leveren fra at drikke.

Tabt tid

Se tilbage og anerkende mængden tid du har opgivet i sociale aktiviteter, arbejde eller familie tid på grund af alkoholforbrug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com