Hvad påvirker Radon niveauer?

09/19/2010 by admin

Hvad påvirker Radon niveauer?

Radon, en radioaktiv gas, kommer fra fordelingen af uran. Tilstrækkelige niveauer radon kan blive dødbringende og fordi det har ingen identificerbare fysiske karakteristika, (ingen lugt eller farve) mennesker undertiden lever i et hjem med farlige mængder af det.

Hjem byggeri

Da radon forekommer naturligt i jord og klipper, træder meget af det hjemmet når det bryder i jorden, stiger og får gennem revner i fundamentet, væggene og rør og endda din vandforsyning, ifølge US Environmental Protection Agency. Når det bliver i hjemmet, det har tendens til at blive fanget og stigninger i koncentrationen i din indendørs luft.

Geografi

Ifølge Radon Test Kits, hvor du bor påvirker dit hjem risikoniveauet for radon forurening. De højeste koncentrationer af radon i vand er normalt findes i bjergrige regioner, såsom Adirondack bjerge og Appalacherne. Således, de nordlige stater har tendens til at have de fleste radon risikoen, mens de fleste af Texas (undtagen Amarillo og Austin) og meget af den amerikanske vestkyst har den laveste.

Overvejelser

Bare fordi du bor i et område, der har en lav gennemsnitlig niveau af radon i vandet eller du har købt et nyt hjem, betyder ikke, at du er sikret mod farlige radon niveauer i luften. Ifølge EPA, kan boliger i alle aldre og byggeri har radon problemer, fordi visse byggematerialer kan lække radon. Derudover kan radon i vand øge luftbårne radon, selv om du har brug for meget højere niveauer i vand for at øge radon i luften.

Tidsramme

Radon niveauer i din luft varierer fra dag til dag og i sæsoner. Således, at EPA anbefaler, at du bruger langsigtede test når måling af radon niveauer i dit hjem. Dog kan kortsigtet test, såsom en electret ion kammer eller trækul dunk, give dig hurtige resultater til at hjælpe dig med at beslutte, hvis du har brug for øjeblikkelig handling; kun en langsigtet (mere end 90 dage) test får tæt til din true årligt gennemsnit.

Løsning

EPA tyder på, at du hyre en entreprenør til at gennemføre en radon reduktion system til dit hjem, har du i nærheden af eller allerede farlige niveauer af radon, som de fleste mennesker ikke kan tilstrækkeligt installere en selv. Dog kan du tage nogle foranstaltninger for at reducere radon i dit hjem, som enhver åbninger og sprækker i dit fundament og vægge og øge luftstrømmen gennem huset til midlertidigt sænke radon koncentrationer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com