Kiropraktik pleje for klemte nerver

06/11/2010 by admin

Kiropraktik videnskab er et alternativt system af medicin med henblik på at identificere og behandle problemer vedrørende muskler og nerver af skelet-systemet uden brug af narkotika eller kirurgi. En kiropraktor diagnoser et problem og gælder manuel healing teknikker. Kiropraktiks store fokus er på rygsøjlen, som det mener er roden til de fleste problemer vedrørende bevægeapparatet struktur. Core tro af kiropraktik er at kroppen har en fantastisk evne til selv-healing, og at en lille manipulation er alle der er forpligtet til at behandle de fleste lidelser.

Klemte nerver

En klemt nerve omtales i kiropraktik som en subluxation. Det er en tilstand, hvor rygsøjlen kommer ud af justering på grund af upassende pres på sine nerver. Dette kan medføre alvorlige smerter i ryggen og en på nerverne manglende evne til at formidle beskeder fra hjernen til de vitale organer. Dette skyldes primært forkert kropsholdning og vrid af rygsøjle forårsaget af pludselige slår. Det kan også være forårsaget af skader. Tegn på subluxation omfatter smerter i hoved, stivhed af nakke og ryg, smerter i arme og ben eller følelsesløshed i hænder og fødder.

Primær behandling

Når en kiropraktor kommer på tværs af en patient, der har klemt nerver, stilles en diagnose af subluxation ved at gøre en grundig neurologisk, ortopædisk og fysisk behandling. En X-ray kan til tider også bruges til at bestemme den nøjagtige placering og karakter af subluxation. Kiropraktoren så gør subtile justeringer af rygsøjlen. Kiropraktor bruger kunsten at anvende specifikke kraft hen til den berørte del og flytter det i et sæt retning, så de låst op nerver får frigivet. De små justeringer bringe ryghvirvel tilbage til korrekt justering. Små skader har brug for en eller to sessioner af spinal manipulation, men flere sessioner er nødvendige for kronisk subluxations. Det ønskede resultat er at genskabe den klemte nerve evne til at kommunikere til og fra fra hjernen.

Supplerende behandling

Når justeringen er genoprettet, kan kiropraktorer rådgive rehabiliterende behandlinger i form af livsstil justeringer. Ordentlig og tilstrækkelig motion, sund ernæring, korrekt kropsholdning og en positiv indstilling er de vigtigste former for denne forebyggende linje af behandlingen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com