Hvad er Chelat?

06/02/2010 by admin

Chelat er en medicinsk behandling til behandling af åreforkalkning. Holistisk praktikere faktisk bruge heavy metal forgiftning i processen. Chelat er også brugt til behandling af hjertesygdomme, cerebrovaskulær sygdom og nyresygdom, selv om de videnskabelige beviser støtter dens effekt i behandling af andre sygdomme ikke er så stærk, som støtter dets anvendelse i behandling af aterosklerotisk sygdom.

Historie

Chelat Terapi spor tilbage til 1950erne, hvor det blev udviklet til behandling af heavy metal forgiftning. Emnet vil blive behandlet med kelation terapi som en metode for bindende og endelig fjernelse af overskydende bly. Hvis behandlingen blev givet tidligt kunne nok lykkes den at reducere skaderne ved tilstedeværelsen af bly i kroppen.

Proces

Det faktiske forløb af kelation er ganske sofistikeret. Terapi opnås ved at indføre en syntetisk aminosyre kendt som ethylen diamin tetra-eddikesyre (EDTA) for at lette fjernelsen af metaller og giftstoffer fra blodet. Som terapi fortsætter, menes det, at rydde arterierne. Hvis det lykkes, vil det ophøre med progression af aterosklerose. I bedste fald vender kelation faktisk progressionen.

Identifikation

Chelat er også identificeret som en behandling, der omfatter kemikalier kendt som rengøringsmidler, der arbejder for at binde stoffer i kroppen. Formål i denne slags kelation er også fjernelse af disse stoffer. Chelat er ikke kun anvendes til behandling af utilsigtet indtagelse af metaller, men også betingelsen af thalasemia, som er ophobning af jernophobning på grund af gentagne blodtransfusioner.

Infusion terapi

Chelat Terapi er praktiseret oftest gennem infusion i en vene. Dette er at foretrække frem for oral indtagelse af EDTA, fordi maven ikke absorberer det som let. Animo syre er normalt udskilles af nyrerne i form af urin og op til 95 procent er normalt fjernes fra kroppen inden for de første 24 timer.

Tidsramme

Standard tidsrammen for kelation terapi er omkring tre timer. Fag typisk begynder med ugentlige behandlinger for overalt fra to til tre uger. Efter denne indledende periode, kelation infusioner er skåret til hver par måneder. Dette er gjort for at sikre, at fordelene ved behandling forbliver på plads. Ud over den venøse infusion, er højdosis vitaminer indtages oralt.

Bivirkninger

Bivirkninger af Chelat er sjældne, men ikke ukendt. Nogle bivirkninger, der er blevet rapporteret omfatter årebetændelse i stedet for venøs infusion. Andre kan opleve et midlertidigt fald i blodtryk eller lavere niveauer af blod calcium. Mere alvorlige potentielle bivirkninger omfatter nyreskader, hjerte rytme abnormiteter og knoglemarv undertrykkelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com