Lav Carb kostvaner bivirkninger

03/15/2010 by admin

Lav-kulhydrat kost, populær helt gennem 1990s og begyndelsen af 2000 ' erne, har fremmet som effektive måder at tabe sig ved at erstatte kulhydrater med protein. Den mest berømte lav kulhydrat er den Atkins kost, designet af den afdøde Dr. Robert Atkins og fremmes af det selskab, han grundlagde. Mens en 2006 Harvard undersøgelse fandt ingen forbindelse mellem lav kulhydrat kost og en stigning i risikoen for alvorlige sygdomme som hjertesygdomme eller slagtilfælde, bærer de en række irriterende og potentielt farlige bivirkninger.

Betydning

Mens de fleste bivirkninger af lav kulhydrat kost tendens til at være milde og forbigående, ketose, som din krop forbrænder eget fedt for brændstof i stedet for kulhydrater, kan forårsage sløvhed, udmattelse og i ekstreme tilfælde nyresvigt.

Typer

Danske fedme ekspert Dr. Arne Astrup fundet at dieters efter lav carb planerne almindeligvis lidt fra muskelsvaghed, hovedpine, dårlig ånde, muskel kramper, og diarré eller forstoppelse.

Vægt tab vedligeholdelse

Mayo Clinic hævder, at meget af den vægt tabt på lav carb kost planer tendens til at være vand vægt, som er hurtigt genvandt når dieters begynder at spise normalt.

Overvejelser

Altid konsultere din læge før du begynder enhver form for kostplan for at sikre, at det er et sundt valg for dig.

Ekspert indsigt

Forskere i 2006 Harvard-undersøgelsen fandt, at dieters ville være bedst rådes til at styre klare enhver form for ekstreme kostvaner. Ifølge Harvard forsker Thomas L. Halton, "hverken et meget lavt fedtindhold kost eller en meget lav kulhydrat kost viste sig for at være ideel. Der var fordele og ulemper for begge disse kost."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com