Hvordan kan jeg filtrere drikkevandet?

12/14/2010 by admin

Hvordan kan jeg filtrere drikkevandet?

Vand fra hanen kan være ubehageligt og usundt at drikke på grund af tilstedeværelsen af forurenende stoffer. Men vand på flaske er dyrt og fuld af konserveringsmidler at forhindre vandet fra stagnerende. Et vandfilter er billigere, og det fjerner sådanne problemer som klor og bakterier. Et par filtrering muligheder er tilgængelige, afhængigt af personlige præferencer og hjemmet.

Instruktioner

• Har en hjem filtreringssystem installeret professionelt. Det er forbundet til de vigtigste vand system og vil fjerne forurenende stoffer fra vandet i hele dit hjem, herunder dit brusebad eller badekar. Disse systemer kan ikke være praktisk for en lejlighed kompleks, men kan være relevante for en enkelt familie hjem. Indledende omkostninger er relativt dyre, men filteret ændres normalt kun én gang hvert par år.

• Brug en drop filter. Placere den under vandhanen, og fyld med koldt vand. Sat på en tæller eller i køleskabet for vand at dryppe gennem filteret i kanden. Skift filtre to gange om året for de bedste resultater.

• Skru en vandhane filter på din vandhane. Hvis du vil bruge, Tænd kun koldt vand og skru filteret ned. Udskifte filtrene to gange om året. Disse filtre passer ikke på alle vandhaner.

Tips & advarsler

  • Arsenik og fluor er ikke fjernet med traditionelle vandfiltrering systemer. Postevand indeholder ikke normalt arsen, men fluor findes i nogle postevand. Hvis du vil fjerne fluor, er destillation nødvendig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com