Naturlige retsmiddel for nyresten fjernelse

04/25/2010 by admin

Smerten ved bestået en nyresten kan undertiden være nok til at sende dig på skadestuen. Traditionel behandling kan omfatte smerte medicin, masser af væsker, lithotripsi (bryde sten med lydbølger) og kirurgi. Der findes effektive hjem retsmidler. Da de er billigere end hospitalsbesøg og receptpligtig medicin, kan du se, hvis de arbejder for dig.

Nyresten Basics

Nyresten er dannet som aflejringer af urinsyre eller calcium, der bygger op, indtil de ligner en sten. De fleste mennesker passerer nyre sten uden at vide det, fordi de er så små. Når de er for store til at passere let gennem urinvejene, forårsager de blokering og smerte. Drikke rigeligt med væske, især vand, er generelt betragtes som en god forebyggende foranstaltning. At holde dig godt hydreret hjælper med at forhindre ophobning af urinsyre i systemet, og kan holde dine urinveje, ryddet ud, så indskud ikke får for stor. Bakterielle infektioner er en anden årsag til nyresten. Drikke usødede tranebærsaft, kan en kop hver dag, holde dine urinveje i en sur tilstand, der forhindrer bakterievækst.

God universel afhjælpe

Et effektivt middel, der har været anvendt med succes af mange nyresten syge er en simpel drik lavet af ingredienser, du kan finde enten hjemme eller på din lokale købmand. Mix 1/4 kop usødede citronsaft med 1/4 kop olivenolie. Drik det hurtigt, og følg med et stort glas renset vand. Efter den initiale dosis, drikke et par tbsp. citronsaft i vand hver to eller tre timer gennem dagen. Citronsyre i citronsaft opløser nyresten og olivenolie smører dit system for at lette stone's passage.

Andre indstillinger

Uva ursi er en urt, der har været brugt siden oldtiden til urinvejsinfektioner og nyresten. Det er anti-inflammatoriske og antiseptisk, hjælper du holde dine urinveje, tonet og sunde, så du kan udvise sten hurtigt, og selv undgå sten fra formning. Du kan finde dette supplement i kapsel og te form på dit lokale apotek eller helsekost butik.

Padderokker te kan være et nyttigt redskab i urin sundhed. Det er et diuretikum, fremme passage af urin til at hjælpe dig med at flytte sten hurtigt. Denne urt er også tilgængelige i håndkøb, traditionelt i pulverform til te, men også i standardiseret dosis kapsler. Vær forsigtig, når du bruger vanddrivende urter. Drik masser af vand, og kun bruge dem efter behov. Langvarig brug af diuretika kan få dig til at være lav på nogle vitaminer.

Hvad man skal undgå

Calcium-rige fødevarer som mørke grønne bladgrøntsager og fedtfattige mejeriprodukter er gode for dig og bør indgå i din daglige kost. Men hvis din nyresten har tendens til at være primært calcium (din læge kan bestemme dette ved at undersøge sten du har bestået) vil du undgå overspisning disse fødevarer. Calcium er nødvendig for dit helbred, men må ikke tage kalktilskud, hvis du kan spise calcium-rige fødevarer i stedet. Calcium fra fødekilder er bedre kvalitet og mere let absorberes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com