Hvordan & når at behandle Molluscum Contagiosa & vorter

12/22/2010 by admin

Hvordan & når at behandle Molluscum Contagiosa & vorter

Molluskler contagiosum og vorter er både forårsaget af virus; molluskler contagiosum er forårsaget af poxvirus, og vorter er forårsaget af human papillomavirus. Molluskler contagiosum er mere smitsom end vorter, deraf navnet. Begge vækster er godartede og normalt forsvinder med tiden, men behandling er tilgængelig.

Hos børn

Børn er mere modtagelige for molluskler contagiosum, sandsynligvis fordi de endnu ikke har udviklet immunitet mod virus. Det er let spredes gennem kontakt med det inficerede område. De vises som vorter, men med en fordybning i midten, og de kan blive rød eller betændte. De er almindelige i dele af kroppen, at gnide sammen, sådan som under armen eller i lysken.

OTC behandling

Selvom de forsvinder i løbet af adskillige måneder eller år, kan molluskler contagiosum og vorter behandles af over-the-counter metoder. Disse omfatter salicylsyre geler eller plastre. De forårsager lidt ubehag, men det kan tage flere programmer at se resultater. Altid tjekke med en læge for at sikre vækst ikke er noget mere alvorligt.

Professionel behandling

For voksne og ældre børn er den mest effektive metode til fjernelse Kryoterapi (frysning) med flydende kvælstof i en hudlæge kontor. Denne metode resulterer sjældent i ardannelse. Anden behandling kan omfatte skrabning, injektioner eller laser terapi.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com