Hvad er definitionen af sædcellen?

12/19/2010 by admin

Hvad er definitionen af sædcellen?

Sædceller er en vigtig del af den mandlige reproduktive udvikling. Mulighed for mandlige DNA og gener til at rejse til det kvindelige æg under den indledende befrugtning.

Dele

Standard sædcellen består af tre hoveddele: hoved, midsection og hale. Hovedet, også kaldet acrosome, huser kerne, som er hvor DNA og andre arvelige information findes. Mitokondrier gør op den midsection, som gemmer en kemisk kaldet ATP, der tillader cellen at leve i flere dage uden for den mandlige krop. Enden af sædcellen er, hvad der bevæger det på sit løb til det kvindelige æg.

Funktion

Sædceller er kønsceller i den mandlige anatomi af mennesker, dyr og planter. Sunde sædceller funktion tillader cellens hale til at bevæge sig fremad i en hektisk Svømning motion. Usunde sperm funktion sker når cellen bevæger sig i cirkler eller slet ikke.

Sjov fakta

Hver menneskelige sædcelle bærer 18.000 gener, der udfylder befrugtning ægget. Denne handling kun behøver en sædcelle, og ofte mere end en million sædceller forsøger at komme ind en af de kvindelige æg. For at forbedre kvaliteten af din sædceller, se din vægt, begrænse mængden af stress du og tage en multivitamin hver dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com