Hvor lang tid tager Extagen sidst?

08/16/2010 by admin

Hvor lang tid tager Extagen sidst?

Mænd føler sig ofte usikre på penis størrelse. De bekymre sig, at de ikke måler i forhold til andre mænd. De tror, de ikke vil være i stand til at behage deres partnere med hvad naturen har givet dem. Extagen er en mandlige ekstraudstyr produkt, der hævder at øge penisstørrelse.

Identifikation

Extagen er en blanding af urter, der ifølge fabrikanten, har evnen til at øge penisstørrelse. Ifølge producenten, er Extagen lavet i en verdensklasse facilitet, der er blevet godkendt af FDA. Dog omsættes ikke dette til FDA godkendelse af selve varen.

Funktion

Ifølge skaberne af Extagen bruges ingredienserne i tabletterne til at øge strømmen af blod til penis kamre, der regulerer erektioner. De hævder, at størrelsen på penis er baseret på mængden af blod i disse kamre, som kaldes corpora cavernosa. Med mere blodgennemstrømning, kan en mand opleve en stigning i penisstørrelse.

Tidsramme

Skaberne af Extagen tabletter hævder, at brugerne skal se resultater begynder inden for de første 2 til 5 ugers brug. De hævder dog, at det tager 6 fulde måneder for at se de bedste resultater muligt. De tilbyder endda en refusion for nogen, der ikke er fuldt ud tilfreds med produktet. Dog de ikke oplyse, hvor længe virkningerne af produktets sidste.

Effekter

Ifølge skaberne af Extagen er disse mandlige ekstraudstyr tabletter sikker til brug. De siges at indeholde naturlige ekstrakter og urter, der sikkert øger blodgennemstrømningen til penis, når en mand bliver tændt. Produktet indeholder ikke sådanne ting som gær, animalske produkter, hvede, mælk eller kunstige farver og varianter. Som sådan, hævder dens beslutningstagere, at det er både allergivenlige og venlig over for vegetarer. Men tabletterne indeholder yohimbe uddrag, og tilstanden beslutningstagere, at det er bedst at tale med en læge før du bruger tabletter, hvis du har forhøjet blodtryk eller en anden alvorligt sundhedsproblem. Extagens andre ingredienser omfatter L-arginin, maca ekstrakt, brændenælde og tre typer af ginseng. Det indeholder også catuaba, zink salt af gluconic syre og muira puama.

Advarsel

Ifølge skaberne af Extagen er der ingen kendte skadelige bivirkninger af denne behandling. Der har dog været nogle rapporter om mavebesvær og diarré efter brug. Fabrikanterne hævder, at disse bivirkninger er mere tilbøjelige til at forekomme i dem, der har oplevet tidligere følsomhed over for naturlægemidler kosttilskud. FDA har ikke en godkendelsesproces for kosttilskud, så agenturet ikke blive involveret med sådanne produkter, medmindre de har konstateret usikre efter produktion (Se nedenstående ressourcer).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com