Meddelelse til børn med Cerebral parese

08/11/2010 by admin

Meddelelse til børn med Cerebral parese

Hvis dit barn har cerebral parese som følge af en hjerneskade, kan hun have mild til svær vanskeligheder ved at kommunikere. Fordi hendes kommunikationsproblemer kan være forårsaget af problemer med hendes syn, hørelse, muskuløs koordinering eller andre problemer relateret til hendes tilstand, er der mange forskellige typer af kommunikation aids, der kan hjælpe hende med at kommunikere.

Meddelelse bestyrelser

Oprette eller købe en simpel, manuel kommunikation bestyrelse til at hjælpe dit barn med cerebral parese kommunikere grundlæggende behov og ønsker. Omfatte fotografier eller grafisk udstyr med billeder af ting som en tandbørste, et glas vand, juice eller mælk, legepladsen, et badekar og en udstoppet dyr, at dit barn kan ønske at kommunikere om ved at pege på billeder.

Augmentative kommunikationsenheder

Køb en kommunikationsenhed, der hjælper dit barn kommunikere mere effektivt og effektivt. Disse omfatter elektronisk tale enheder, edb billede bestyrelser og light forfattere, der har dobbelt skærme på begge sider, så vises de indtastede meddelelser direkte til modtageren til visning som de skrives.

Taleterapi

Kontakt en kvalificeret talepædagog om at hjælpe dit barn lære for bedre at kunne kommunikere verbalt. En talepædagog vil arbejde med dit barn på enunciating hans ord mere klart så at han er mere let at forstå. Terapeuten kan også hjælpe dit barn udvide sin ordforråd og lære ham at integrere tegnsprog eller en anden meddelelse aids i sin tale kommunikation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com