Behandling for symptomerne på trigeminusneuralgi

08/09/2010 by admin

Trigeminusneuralgi påvirker trigeminusnerven nær kæben, og resulterer i alvorlige men intermitterende smerter på den ene side af ansigtet. Den medicinske samfund mener, at lidelsen har årsager, herunder skade eller sygdom i trigeminusnerven, blodkar kompression, forkert fungerende mekanismer for smerte hæmning, og tumorer eller andre læsioner, blandt andre ting. Behandlingsmuligheder omfatter medicin og kirurgi.

Medicin

Medicin anvendes til behandling af denne tilstand omfatter antikonvulsiva og muskelrelaksantia. Det primære mål er at kontrollere smerter. University of Pittsburghs afdeling af Neurological Surgery navne krampestillende carbamazepin som den mest effektive behandling. Mayo Clinic bemærker, at en kombination af antikonvulsiva og muskelrelaksantia kan give optimal lindring.

Kirurgi

Kirurgisk intervention har til formål at fjerne eller beskadige del af trigeminusnerven forårsager smerte. Facial følelsesløshed og andre potentielle bivirkninger, skal patienten gennemgå en Mr til at udelukke andre årsager til tilstanden før ty til nogen af de nedenfor beskrevne metoder. Procedurerne, der omfatter indsprøjtning af stoffer til blok nervesmerter, anvendelse af elektrisk strøm til beskadigede nerver, kraniotomi og mikrovaskulære dekompression. Typen procedure valgt vil afhænge af en alder af patienten, om han eller hun har sclerose eller høreproblemer og patientens historie af behandling.

Stråling

Sterotactic radiosurgery indebærer stråling med henblik på roden af trigeminusnerven. Denne hurtige procedure kræver ikke bedøvelse. Mayo Clinic, men bemærker, at denne metode ikke måske bringe smertelindring i op til tre måneder i nogle tilfælde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com