Hvordan man kan hjælpe Cancer patienter Cope

08/04/2010 by admin

Hvordan man kan hjælpe Cancer patienter Cope

Efter en første diagnose af kræft, patienten skal hele tiden stå over måneder eller år af udfordringer relateret til diagnosen. Udfordringer er ikke blot følelsesmæssige og fysiske, kan de være økonomisk, seksuel, åndelige eller selv relateret til forståelse af fagudtryk. Ifølge National Cancer Institute har har familie og venner til støtte en positiv effekt på hvordan patienter tilpasser sig deres diagnose og behandling. Spørg patienten om tilladelse til at hjælpe. Når du modtager go ahead, følge op.

Instruktioner

• Tilbagevenden telefon opkald og e-mails patienten modtager når hun er i stand til at gøre det selv. Bede hende om at hjælpe dig med at lave en liste over mennesker, hun ville gerne holde sig underrettet om sin behandling og hvor ofte hun gerne vil have dem til at blive informeret om hendes fremskridt. Ring eller e-mail hver person på listen med passende mellemrum.

• Løbe ærinder for patienten. Har patienten gør en liste over steder, du skal gå. Hjælpe ham med at holde styr på hvad der skal gøres; mental fogginess kan være en bivirkning af kemoterapi.

• Tag hende vasketøj hjem med dig og gøre det. Returnere det i et par dage.

• Drive ham til udnævnelser og gå med ham. For kemo behandlinger, tage bøger og magasiner for dig både at hjælpe fordrive tiden. Læge udnævnelser, tage en pad med papir og en pen til at skrive ned hvad lægen siger til patienten. Gå over oplysninger med ham, når han føler til det at sikre, at han forstår alt, hvad lægen sagde. National Cancer Institute angiver, at god kommunikation mellem patienter og læger ofte hjælper patienten føler sig mere i kontrol. Denne følelse mindsker patientens angst.

• Kog en uges værd af freezable måltider og levere dem til hende. Følg nogen ernæringsmæssige retningslinjer fastsat af patientens læge og tage hensyn til om lugten af eventuelle særlige fødevarer bringe på kvalme i patienten.

• Sørge for patientens husarbejde og værftet vedligeholdelse. Hverve en besætning af venner til at skiftes til at udføre opgaverne.

• Ur for tegn på depression, der forekommer hyppigt og ikke gå væk. Tegn omfatte følelse trist de fleste dage, manglende interesse i aktiviteter, han brugte til at nyde, følelser af skyld og ændringer i sovevaner. Nogle symptomer kan tilskrives behandlingen, men det er for en læge at afgøre. Tale med patienten om, hvordan han føler og forklare hvorfor du mener han skal se hendes læge. Gå med ham til udnævnelse.

Tips & advarsler

  • Vær ikke bange for at sige noget forkert. Bare sørg for at patienten kender du pleje og ønsker at hjælpe.
  • Fejre hver positiv forekomst i løbet af sygdommen, ligesom hendes første fulde dag uden kvalme under behandling, end kemo og stråling og når hendes hår begynder at vokse tilbage.
  • Ikke behandle patienten, som om hun er hjælpeløs. Kun gøre ting for hende, når hun er ude af stand. Det er sundt for hende at gøre tingene på sin egen, når hun kan.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com