Vitaminer til hjælp børn fokus

07/08/2010 by admin

Børn, der har svært ved at fokusere ofte kæmper i skolen og med peer interaktioner. Det er blevet sagt af eksperter for børn og unge medicin, så meget som 3 procent til 5 procent af befolkningen lider af opmærksomhed underskud uorden. Det betyder et stort antal børn har problemer med at fokusere, og selv børn, der ikke har lidelsen muligvis hjælp holder fokus. Heldigvis, mange vitaminer og urter er sikkert for børn og vil hjælpe dem med at få og holde fokus.

Zink, Magnesium, B-vitaminer og C-Vitamin

Alle disse vitaminer kan hjælpe dit barn, holde fokus, og de fleste af dem er fundet i din typisk over-the-counter børn vitamin. Grunden til disse vitaminer er et godt valg er fordi de arbejder på nervesystemet at støtte neurotransmitter produktion og kommunikation fra celle til celle. Når disse systemer understøttes, er det centrale nervesystem en meget mere rolig, kognitive processer blive skarpere, og fokus er forstørret.

Cholin

Cholin er en anden mulighed at overveje, når du ønsker at hjælpe dit barn fokus. Cholin er en vigtig faktor i koncentration, fordi det er faktisk ansvarlig for produktion af dopamin og acetylcholin. Disse er hjerne-kemikalier, hjælper den menneskelige hjerne være på vagt, og de kan også påvirke koncentration og hukommelse. Tilføje cholin ind i blandingen af vitaminer, som du giver dit barn til at hjælpe med fokus og opmærksomhed kunne meget vel gøre en verden til forskel. Cholin kan købes hos din lokale apotek og bør tages som anbefales på flasken.

Urter til at overveje

Ud over vitaminer, kan du overveje at tilføje et par urter, der er blevet fundet for at være sikkert for børn. Urter som amerikansk Ginseng og Rhodiola Rosea kan bidrage til at støtte en øget årvågenhed, hjælpe med hukommelse og koncentration, og generelt støtte mentale ydeevne.

Disse urter kan findes på din lokale apotek og kan træffes dagligt, som anbefales på flasken. Urter ud over vitaminer samt at få ordentlig hvile og en sund kost kan hjælpe børn blevet mere fokuseret og opmærksomme både på skolen og i hjemmet, hjælpe dem med at klare sig godt i skolen og skabe varige relationer med jævnaldrende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com