Handicapspørgsmål anprisninger for polyneuropati

11/29/2010 by admin

Polyneuropati er en type af nerveskader, der angiver, hvornår flere nerver er beskadiget. Denne betingelse kan forårsage nogle store symptomer og handicap. Nogle patienter kan henvende sig til social security handicap bistand til hjælp.

Årsager

Polyneuropati kan være forårsaget af mange forhold, herunder alkoholisme, diabetes og HIV/AIDS. Ifølge foreningen neuropati er omkring 30 procent af perifer neuropati forbundet med diabetes.

Proces

Fremskaffelse invaliditetsydelser er ikke en nem proces. En ansøgning kan udfyldes online på Social Security Administration hjemmeside, socialsecurity.gov. En repræsentant derefter vurderer og anmeldelser overførelse at se, hvis ansøgeren er kvalificeret.

Overvejelser

Som med de fleste krav til handicap, skal mennesker med polyneuropati bevise betingelsen gør dem ude af stand til at arbejde og vise medicinske beviser til støtte for denne påstand. Når de ansøger om sociale handicap, skal ansøgeren også vise hun er ude af stand til at udføre såvel tidligere arbejde som "andet arbejde," arbejde, som hun kvalificerede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com