Hvad skal gøre, når du har hals, skulder & rygsmerter

12/30/2010 by admin

Nakke, ryg og skulder smerter er meget almindelige, og der er en bred vifte af årsager til det samt måder at tage sig af problemet og lindre smerter. Behandlingen afhænger af årsagen til problemet og person oplever smerte. Visse teknikkerne fungerer bedre for nogle mennesker end andre, og nogle gange er det en trial and error proces til at fastlægge den bedste fremgangsmåde.

Årsager

Nakke, skulder og ryg område er særligt modtagelige for smerte og skade samt stress, og derfor skader på disse områder er meget almindelige. I de fleste tilfælde smerter forbundet med hals, er ryg og skulder på grund af mindre skader, selvom de kan være som følge af en degenerativ sygdom eller et alvorligt problem. Årsagen til problemet er et klogt sted at starte når det bestemmes, hvilken form for behandling vil blive taget til at beskæftige sig med problemet ved hånden. Behandlinger for nakke, skulder- og rygsmerter kan variere fra meget mild til meget invasive, afhængigt af præcis hvad der skal gøres.

Medicinsk Intervention

Medicinsk intervention er et bredt begreb, der omfatter alt en læge kan gøre for at befri en person af nakke, ryg eller skulder smerter. Dette kan være enhver kombination af medicinske behandlinger, der spænder fra lægemidler til kirurgi, afhængigt af arten af problemet. Læger er meget smerte-baserede, og deres mål har tendens til at være at få patienten ud af smerte så hurtigt som muligt. Dette sker ofte gennem diagnosticere problemet, fastlæggelse af dets oprindelse, og derefter bruge en række smerte smertelindring medicin eller medicinske procedurer til at stoppe smerten. Smertelindring kan være midlertidig, hvis thel lægen fokuserer på smertelindring i modsætning til problemløsning for langsigtet succes.

Kiropraktik pleje

En anden gren af medicin, der er mindre hyppigt udforskes er kiropraktik. Kiropraktik pleje fokuserer på de subluxations af rygsøjlen, der er kendt for at forårsage nakke og rygsmerter. En kiropraktor tilgang til at håndtere nakke, ryg og skuldersmerter anses for hands-on, men ikke meget invasiv. Hans mål er at finde ud af, hvorfor en bestemt kropsdel ikke fungerer korrekt, og gennem justeringer og kursjustering, tilbage til sin oprindelige funktion. Dette sker ofte gennem spinal justeringer, at justere kroppen således at ryghvirvler samt nervesystemet er kongruent og patienten føler sig bedre. Specifikke justeringer er skræddersyet til det område, der er ondt, og dermed reguleringen vil være anderledes for nakke, ryg og skuldersmerter, men alle kan behandles af en kiropraktor.

Massage

Hvis ømhed i nakke, ryg og skulder er forårsaget fra spændte muskler på grund af stress eller andre mindre skade, er massage en effektiv måde at løsne muskler, der omgiver disse områder. Muskelstivhed kan være mild eller svær, men du vil mærke smerten til en vis grad med alle stramning. Massage er en hands-on, noninvasiv teknik, der bruger hænderne til at slappe af smerteligt stramme muskler. Dette er typisk gjort gennem en række behandlinger, dog lindring af nakke, ryg eller skulder kan opleves umiddelbart efter massagen. Efterfølgende massage er designet til at holde musklerne fra at vende tilbage til deres strammet tilstand, som muskler, der kan flyde frit holder kroppen bevæger sig let og smertefrit.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com