Ældste misbrug tegn & symptomer

04/08/2010 by admin

Ældste misbrug tegn & symptomer

Ifølge den nationale Komité for forebyggelse af ældre misbrug (NCPEA) er ældre misbrug mishandling af en ældre person, der resulterer i skade eller tab. Typer af ældre misbrug omfatter fysisk, seksuel, psykologisk, finansielle, indenlandske vold og omsorgssvigt. NCPEA anslår, at mellem fire og seks procent af den ældre befolkning i USA er misbrugt.

Advarselstegn

National Center på ældre misbrug (NCEA) påpeger, at tilstedeværelsen af advarselstegn indikerer ikke automatisk ældremishandling, men følgende tegn og symptomer er almindelige i ældremishandling tilfælde. Fysisk misbrug eller forsømmelse er ofte identificeres ved tilstedeværelsen af skrammer, hudafskrabninger, forbrændinger eller brækkede knogler. Udbrud af depression og en pludselig ændring i årvågenhed angiver nogle gange følelsesmæssige misbrug. Liggesår, dårlig hygiejne og uforklarligt vægttab er potentielle tegn på omsorgssvigt, som ofte opstår i plejehjem. Indikatorer for seksuelt misbrug omfatter blå mærker omkring bryster eller genitale område. NCEA bemærker, at en pludselig ændring i en ældre persons økonomiske situation kan være et tegn på at de bliver økonomisk udnyttet.

Sårbarhed

NCEA rådgiver, mental svækkelse, ofte i form af demens eller Alzheimer's sygdom, kan gøre en ældre person mere sårbare over for vold mod ældre. En historie om vold, der bærer i alderdommen er en anden risikofaktor, som mange ældre misbrugere er ægtefæller. NCEA hævder, at både i social isolation og at være sammen med andre kan gøre en ældre mere sårbare over for misbrug. Ofte, skaber tilstedeværelsen af en ægtefælle eller en anden person flere muligheder for ældre misbrug. Til gengæld misbrugeren kan vælge at isolere offeret udefra til at dække over misbrug, hypothesizes, NCEA.

Selv forsømme

Sygdom eller tilskadekomst er ofte forårsaget af selvforskyldt ældremishandling, kendt som selvstændige forsømme. Tegn og symptomer på denne form for vold mod ældre omfatter hamstring, undladelse af at tage medicin, afslag til at søge behandling for alvorlig sygdom, dårlig hygiejne, forvirring og manglende evne til at opretholde husholdning opgaver og dehydrering. Narkotika eller alkohol afhængighed ofte spiller en rolle i selv forsømme. NCEA hævder, at de fleste rapporter til beskyttende voksentjenester resulterer i opdagelsen af selvstændige forsømme.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com