Hvordan bruger sundhedspleje faciliteter elektronisk eller edb lægejournaler?

10/06/2010 by admin

Kommunikation

Elektroniske patientjournaler bliver et væsentligt redskab i sygehuse, lægepraksis og andre sundhedsfaciliteter. De tilbyder en konsekvent metode for åben kommunikation blandt læger, sygeplejersker, labs og andre kliniske personale uden at påberåbe håndskrevne noter gemt i single-placering papir poster. Patientinformation kan tilgås fra flere steder med password-beskyttet sikkerhed, og lægernes ordrer kan i kø i rækkefølge for at matche betydningen af proceduren til patientpleje. For eksempel kan visse lab test bestilles "stat" til hurtige resultater mens andre lab undersøgelser kan udskydes til et senere tidspunkt. Edb "stat" ordren vises automatisk øverst i laboratoriets to-do liste. Elektroniske patientjournaler holde løftet om strømline kommunikation og forbedre konsistensen af patientbehandlingen, som kan aktivere sundhedspleje faciliteter til at fungere mere effektivt og effektivt.

Compliance

Plejeinstitutioner er stærkt reguleret af statslige og føderale sundhedsmyndigheder til at beskytte den offentlige interesse og vedligeholde minimumsstandarder for pleje. Hospitaler, plejehjem og læge praksis skal overholde juridiske forventninger omkring alle aspekter af patientpleje. De skal overholde lovene om dokumentere hver tjenesteydelse, korrekt kodning hver diagnose og medicinsk procedure til faktureringsformål, efter evidensbaseret protokoller og beskytte patient information fra dem uden for sundhedsvæsenet. Patientpleje dokumentation danner også grundlag for juridisk forsvar når anlægget står over for en udfordring. Vedtagelsen af elektroniske patientjournaler systemer steget delvist svar på behovet for at overholde lovkravene. De kan være vigtige værktøjer for at beskytte patienternes sikkerhed.

Forbedring af kvaliteten

Elektroniske patientjournaler indeholder en bred vifte af oplysninger, der kan analyseres og overvåges i digital form meget lettere end papir poster. Sundhedsfacilitet embedsmænd gennemgå posterne regelmæssigt for overholdelse af alle regler og medicinske protokoller, til at overvåge tendenser i ressourceforbrug og patientpleje mønstre og at lede efter måder at forbedre patientplejen i hele anlægget. De kan fokusere på patienter, der kommer med bestemte diagnoser til at vurdere, hvordan de kan forkorte deres tid i anlægget og opnå bedre resultater. Patienter indlagt på et hospital med en diagnose af astma kan eksempelvis følges over tid sørge for de ikke er tilbagetages for den samme betingelse i en kort tid, der angiver en svaghed i behandling protokollen i første ombæring. Lægejournaler anmeldere vil rapportere resultaterne af deres undersøgelse tilbage til de kliniske teams så de kan forbedre protokollerne og hæve deres anlæg standarder for pleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com