Bodybuilding med en Meatless kost

10/01/2010 by admin

Ernæring er en af de vigtigste aspekter af bodybuilding, fordi hvad du putter i munden og fordøje dikterer de gevinster, du foretager i gymnastiksalen. Kost højt i protein spiller en stor rolle for hvordan du opbygger muskler og inddrive fra last rum. Mens kød er en meget rig kilde til protein, er det muligt at udvikle et imponerende bodybuilding fysik samtidig med at en meatless kost. Det er vigtigt at planlægge din kost omhyggeligt, at maksimere testosteron og insulin niveauer, samtidig med at maksimere din opsving.

Kalorier

En af de største problemer for bodybuildere på en meatless kost er, at de ikke får nok kalorier. Fordi meatless kostvaner er ofte højt i frugt og grøntsager, er måltider høj i fiber, men ender med at blive lav i kalorier. Bodybuildere har brug at tage i 15 til 20 kalorier pr pund af kroppen vægt en dag. Start på den lave ende af det kalorieindtag, og hvis du kroppen begynder at foretage de passende gevinster, begynde at øge dit kalorieforbrug.

Kulhydrater

Kulhydrater spiller en stor rolle i en bodybuilding kost, og endnu mere, så hvis du ikke spiser kød. Omfatte økologiske hele korn brød, der har masser af fiber og lav i glykæmisk kulhydrater til at holde dit blodsukkerniveau sund. Spise 2 eller 3 g carbs pr. pund kropsvægt om dagen er ideelt og kan være en rig kilde af kalorier. Kulhydrater er også ansvarlig for at hjælpe dig med at opretholde energi og brændstofpåfyldning din muskler.

Protein

Kød er en høj kilde til protein for nogens kost, og det er vigtigt at finde egnede erstatningsprodukter for fødevarer som kylling, oksekød, fisk, Tyrkiet og lam. Store meatless kilder til protein omfatter blandede bønner, hummus, tofu og kokos.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com