Naturlig kræftbehandling

10/24/2010 by admin

Naturlig kræftbehandling er nu bredt tilgængelig og ofte integreret i den konventionelle behandling af patienter med kræft. Ud over konventionelle behandling, som indeholder medicin og kirurgi, er patienter ved at blive gjort opmærksom på komplementære og alternative behandlinger. Disse naturlige terapi behandlinger omfatter akupunktur, guidede billedsprog, sind-krop-behandlinger og spiritualitet. Alle behandlinger har vist gode resultater.

Fordelene ved naturlige kræftbehandling

Naturlig Kræftbehandling har eksisteret i hundredvis, endda tusindvis af år. Patienter har fundet naturlige kræft behandlinger til at behandle det hele menneske, ikke bare sygdommen, tilbyder en større indsigt i årsager og løsninger. Mange af de naturlige behandlingsformer har vist sig for at have en umiddelbar virkning i lindre smerter og reducere bivirkninger fra konventionelle behandlinger som kemoterapi.

Akupunktur

Ifølge Mayo Clinic, har undersøgelser vist akupunktur til at reducere smerter hos mennesker med kræft. En undersøgelse viste, at mennesker, som behandles med akupunktur var i stand til at reducere deres smerte medicin eller fjerne det helt. En anden undersøgelse viste, at akupunktur var særdeles effektiv til at lindre kvalme og opkastning, er forbundet med kemoterapi.

Sind-krop-behandlinger

Sind-krop-behandlinger er ikke invasiv, hvilket gør dem sikrere end andre typer af behandling. Akupunktur er inkluderet i denne kategori. Også inkluderet er aromaterapi, brugen af duftende olier, menes at positivt påvirke stemningen. Andre typer af behandlinger, sind-krop healing touch terapi (menes at overføre kræfter, der forbedrer energi flow), massage terapi, hypnose, zoneterapi og kunst og musikterapi.

Guidede billedsprog

Guidede billedsprog er den tankeproces, der påberåber sig brugen af vores sanser. Undertiden benævnt visualisering har kulturer gennem tiderne brugt det som en helbredende værktøj. Moderne forskning har bevist, at mentale billeder kan producere biokemiske, fysiologiske og immunologiske forandringer i kroppen, der påvirker sundheden. Guidede billedsprog giver fordele og har stort set ingen risici.

Traditionel kinesisk medicin (TCM)

Traditionel kinesisk medicin, er et medicinsk system længe forankret i den gamle kinesiske filosofi om taoisme. Tillæg til akupunktur, som har været anvendt med succes med konventionelle behandlinger, har TCM brugt urter til at skrumpe tumorer, reducere bivirkninger og i høj grad forbedre svar på konventionelle behandlinger. Andre typer af kræft behandlinger omfatter akupressur, moxibustion (også kaldet cupping), massage og manipulation og Qigong.

Spiritualitet

Spiritualitet kan tage form af meditation, religiøs observans og troen på en højere magt. For nogle kan det findes i musik, kunst, natur eller et verdsligt samfund. Mange tror på styrken i bøn. Mayo Clinic har kun recentlystarted undersøge effektiviteten af bøn i sundhed indstillinger dog nogle undersøgelser har vist, at der har været en ændring i progression af sygdommen, når bøn bruges.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com