Om stofmisbrug under graviditet

04/17/2010 by admin

Ifølge Terry Gorski, ejer og grundlægger af CENAPS, kan gravide kvinder mindske eller fjerne risikoen for mindst fem kendte komplikationer fælles til nyfødte babyer og børn, ved blot ikke misbruger stoffer under graviditeten. Gorski rapporterer, at mange udviklingsmæssige problemer efter børnene og deres nærmeste familie i hele deres liv kan undgås gennem prænatal afholdenhed fra stofmisbrug. Større fødselsdefekter og relaterede problemer som spontane aborter, Dødfødsler og forekomsten af vuggedød (SIDS) kan reduceres, hvis ikke helt elimineret ved de fleste kvinder, hvis de ikke at misbruge narkotika eller alkohol, mens gravid.

Stofmisbrug-relaterede problemer

Ifølge Gorski, er komplikationer ved graviditet og tidlige barndom også relateret til misbrug af stoffer under graviditeten. Gorski hedder det, at stofmisbrug forårsager mange komplikationer, som i sidste ende føre til moderens død under fødslen og føre til fosterskader, mental retardering, opmærksomhed mangelfuld lidelse og andre indlæringsvanskeligheder, efter barnet er født. Han holder at stofmisbrug er også ansvarlig for mange adfærd problemer hos børn og unge, herunder narkotika og alkohol misbrug, adfærd lidelser, rageful adfærd, vold og kriminalitet.

Alkohol, ulovlig og receptpligtig medicin

Alkohol, illegale og ordineret medicin alle sætte gravide kvinder og deres ufødte babyer i fare. Selv over-the-counter medicin kan være farlig for både mor og barn under graviditeten. Ifølge den Merck Manual On-line medicinsk bibliotek Home Edition for forældre og pårørende bruger 90 procent af gravide kvinder nogle narkotika under deres graviditeter, hvilket betyder, at 500.000 unborn børn årligt bliver udsat for psykoaktive stoffer før de er født. Nogle narkotika er aldrig sikkert at tage under graviditet; andre er kun farlig i bestemte faser af graviditeten. Det er vigtigt, at gravide kvinder til at konsultere med deres læge, før du tager nogen receptpligtig medicin og læse etiketten for håndkøbsmedicin før du bruger dem.

Føtalt alkoholsyndrom (FAS)

Gravide kvinder, der drikker alkohol, endda let til moderat, risiko for at føde børn født med føtalt alkoholsyndrom (FAS). FAS spædbørn har lille hoved og krop størrelse. Deres ansigts karakteristika er unormal, og de har adfærdsmæssige problemer, herunder mental retardering og indlæringsvanskeligheder. De oplever også ofte manglende trivsel mønstre.

Nikotin & marihuana rygere

Kvinder, der ryger marihuana under graviditet, samt nikotin brugere, risikere at føde dødfødte spædbørn eller børn med lav fødselsvægt. De risikerer også en større risiko for abort tidligere i graviditeten. Cannabis brugerne er mere tilbøjelige til at få børn, der har føtale abnormaliteter, der især involverer nervesystemet, og nikotin rygere er mere tilbøjelige til at føde børn, der dør meget hurtigt efter fødslen, oplever SID'ER.

Kokain

Kvinder, der misbruger kokain under graviditeten er mere tilbøjelige til at få børn, der lider af prænatal slagtilfælde og nyre og vejrtrækning lidelser. De er lige så tilbøjelige til at opleve aborter eller for tidlig fødsel, samt en betingelse, der involverer delvis adskillelse af moderkagen i livmoderen væggen. Spædbørn af kokain-bruger mødre maj også har hindret vækst og være større risiko for VUGGEDØD. Ud over de ovennævnte problemer, børn af tunge kokain brugere fødes afhængige af narkotika, og mange mener, de vil senere have indlæringsvanskeligheder udvikle som følge af deres mors stofbrug.

Heroin & narkotika

Mødre, der misbruger heroin eller narkotika kan give fødsel til babyer, der er dødfødt eller har lav fødselsvægt. De kan levere for tidligt, og deres børn kan have svært ved vejrtrækning og fødsel. De kan også have blødninger i hovedet, dårligere motoriske koordination og senere udvikle forsinket motoriske og mentale evner. Afhængige af mødre, der bruger disse stoffer intravenøst kan også passere HIV-virus til deres babyer, forårsager dem til at blive født HIV positive.

Methamfetamin & andre

Brug af methamfetamin af gravide kvinder kan forårsage problemer med udviklingen af hjerne, rygmarv, hjerte og nyrer af deres babyer. Klub mund og manglende dele af arme og ben er udbredt blandt børn af meth-afhængige hunner. Metamfetamin brug forårsager også tænderne at henfalde hurtigt, hvilket kan medføre problemer for både mor og baby med calcium mangler.

Snifning er ansvarlig for fosterskader og andre misdannelser. Misbrug af PCP mødre føder til babyer, der er født i tilbagetrækning fra narkotika, og steroid brugere give fødsel til babyer, der har en højere kløft ganen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com