Hvordan man kan forebygge karsprængninger omkring mine ankler

11/07/2010 by admin

Karsprængninger opstår når vene vægge bliver svag og blod pools inde eller der er øget pres på ankler. Den nøjagtige årsag til karsprængninger er ukendt, men arvelighed og alder er to af de vigtigste faktorer i udviklingen. Selvom du kan udvikle venerne på alle alderstrin, mest peak mellem 50 og 60 år. Mange ting kan bidrage til karsprængninger som langvarig stående eller siddende, bindende tøj, medicin, fedme, graviditeter og varme. Kvinder er også mere tilbøjelige til at få spider vener med forholdet fire til én til mænd.

Instruktioner

Do 's og Don'ts for at forebygge karsprængninger i ankler

• Løfte benene, når det er muligt, at holde fod højere end hjerte niveau, reducere blodtilførslen til anklerne.

• Undgå stramtsiddende tøj, at bremsende ankel området, krydser benene på anklen, mens du sidder, og undgå siddende eller stående i en stilling for udvidet gange.

• Sørg for at få bevægelige dagligt, selv om det er at tage trappen i stedet for elevatoren, gå i din frokostpause, eller svømme et par omgange på din lokale træningscenter hver morgen. Ved at bruge og arbejde dine ben, pres er reduceret i venerne og blod er fordelt i hele kroppen.

• Mens du står eller sidder for lang tid sørge for at flytte dine ankler og dine fødder til at holde blodet flyder. Når på længe bil eller fly ture kan det være nødvendigt at bære kompression strømper eller slange. Disse mindske presset på dine blodårer, risikoen for en blodprop, og holde blodet fra pooling i visse vener, en mulig årsag til karsprængninger. Også på lange bilture, prøve at stoppe hver par timer for at tage en rask gåtur.

• Administration af vægt er vigtig samt fordi fedme lægger ekstra pres på dine ben, øger din risiko for spider venerne i anklerne.

Tips & advarsler

  • Sørg for at konsultere en læge, hvis karsprængninger er hævede, blødning, eller gøre det svært at stå eller gå.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com