Bee Venom behandling

11/15/2010 by admin

Brug af bee venom som medicin er en del af apitherapy, en disciplin i alternativ behandling, der ud over venom udnytter andre BI-produkter som honning, pollen og Gelée royale. Selv om der er påstande om, at behandlingen virker, er den medicinske samfund mindre tillid til apitherapy.

Baggrund

Apitherapy har været en populær form alternativ medicin gennem historien, med historier om Frank Kong Charlemagne behandle sig med bistik og en henvisning til den medicinske anvendelse af bi-produceret flydende optræder i Koranen.

Brug

Bee venom er foregav at indeholde en anti-inflammation agent samt aminer, enzymer og peptider, som har medicinske egenskaber til behandling af gigt, rygsmerter, eksem, herpes, multipel sklerose, psoriasis og migræne, ifølge American Cancer Society.

Ansøgning

Mens traditionelt bee venom sprøjtes ved at inducere levende bier til at stikke patienten i det rigtige område, kan det også tages som en creme, salve eller injektion. Administrationen kan forårsage betændelse, smerte, rødme, kløe og hævelse.

Effektivitet

Mange påstande om hvor godt bee venom værker er anekdotiske og endelige medicinske undersøgelser er sjældne. Selvom en 1988 undersøgelse på Grækenlands aristoteliske universitetet i Thessaloniki viste nogle anti-inflammatoriske effekter i rotter, en anden undersøgelse offentliggjort i 2005 spørgsmålet om "Neurologi" viste ingen effekt på patienter med multipel sklerose.

Advarsler

Bee venom og andre BI-produkter kan vise sig dødelig for dem, der er allergisk overfor bistik eller har svage immunsystemer. Dem, der udelukkende afhænger af Apitherapy risikerer døden, fordi de ønsker at undgå mere konventionelle former for behandling, der har en større bevist chance for arbejde, ifølge American Cancer Society.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com