Hvad er de mest populære måder at forbedre kodning fejl?

07/01/2010 by admin

Hvad er de mest populære måder at forbedre kodning fejl?

Sygesikring kodning nøjagtighed er afgørende for den medicinske fakturering proces. "Rene påstande," hvilket betyder, at dem uden fejl, skal indgives til forsikringsselskabet til at undgå en afbrydelse i strømmen af tilskud betalinger. Hvis strømmen af tilskud betalinger er forstyrret at en medicinsk facilitet, vil anlægget har færre penge til at betale facilitet, levering og personalemæssige omkostninger. Fælles lægefejl stammer fra en række forskellige årsager, herunder fejllæsning eller ikke læser omhyggeligt, ikke kodning til den højeste grad af specificitet og coders' uerfarenhed. Disse almindelige kodningsfejl kan undgås ved at tage skridt til at forbedre kodning nøjagtighed.

Anmode om en revision

En coder kan anmode om at få en revision udført af de sager, han har kodet. Revision tjenester er en standard måde at forbedre kodning nøjagtighed. En revision vil gå over sager, der blev indgivet for betaling og beregne coder's nøjagtighed med disse særlige tilfælde. En revision kan rekvireres ved at besøge webstedet for den amerikanske Department of Health and Human Services Office af generalinspektør (OIG) (Se ressource afsnit).

Tage en kodning klasse

Tilmelde sig en akkrediteret kodning kursus udbydes af en professionel kodning organisation som den amerikanske forening af professionelle programmører (AAPC) eller den amerikanske Health Information Management Association (AHIMA). Begge disse organisationer tilbyder oplysninger om kodning klasser og certificering tests i dit område. Disse klasser er gavnlig, især hvis du er ny til kodning. Mange aspekter af de kodning bøger er forklaret i disse kodning klasser, og mange prøve sager og scenarier gives til studerende til at hjælpe dem til at forstå de forskellige retningslinjer for ICD-9, CPT og HCPCS kodning.

Specialiseret

Kodning kan være svært, især hvis du forsøger at kode en kardiologi eller neurologi procedure, som du ikke er bekendt med. Med speciale i et bestemt område af medicin kan gøre en coder mere fortrolige med slags procedurer faktureret i det pågældende område, hvilket reducerer fejl. Programmører, der specialiserer sig er mere fortrolige med koderne i deres speciale, fordi de er udsat for mere erfaring med disse typer af sager.

Læs omhyggeligt

De ICD-9, CPT og HCPCS kode bøger er ekstremt detaljerede. Særlige bemærkninger er nogle gange inkluderet under koder eller afsnitsoverskrifter, der kan nogle gange blive savnet, hvis coder ikke læse omhyggeligt. Nogle koder vil indeholde udstødelse noter notering betingelser eller procedurer, som ikke skal faktureres desuden til en anden kode eller en bestemt måde. Læs alle kodning retningslinjer og bemærkninger meget omhyggeligt for at undgå fejl.

Medicinsk kodning Software

Mange lægepraksis allerede ved hjælp af specialiseret medicinsk software til at støtte med patientjournaler og planlægning. Nogle af disse medicinske programmer omfatter også aspekter, der hjælper med korrekt fakturering og kodning. For eksempel, hvis en procedure er kodet, ikke stemmer overens med diagnosekoden, ville programmet sende coder en fejlmeddelelse og ikke lade koder angives sammen. Hvis flere koder er faktureret på samme tid, vil den medicinsk kodning software tildele visse koder automatisk efter søgeord. Når medicinsk kodning software bruges, er kodning fejl stort set elimineret da programmet ikke vil lade nogen koder eller kode sekvenser faktureres, hvis de ikke opfylder det forsikringsselskab tilskud retningslinjer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com