10 ting at gøre til at hjælpe dig med at sove

06/26/2010 by admin

10 ting at gøre til at hjælpe dig med at sove

Søvn er en af de mest oversete måder at skabe en sund krop og livsstil. Søvn er Hvornår kroppen reparerer sig selv, hvornår bekymringer fra dagen glide væk og hvor sig sker. Der er flere tips og tricks til at hjælpe med at skabe en god nats søvn, der får du føler dig udhvilet på ingen tid.

I soveværelset

Oprette en beroligende miljø, der fremmer søvn ved at fjerne unødvendige elektronik. Forvise TV til stuen og lyse vækkeure til anden siden af rummet. Brug denne plads kun til afslappende aktiviteter som sove- og læsning, så din krop ved at det er tid til at hvile når din ind i soveværelset.

Skifte ud slidt i ark for et nyt sæt. Lagner og sengetøj kontrol komfort, temperatur og humør så du får de perfekte betingelser for resten. Hvad du sove på er en stor faktor i hvordan du sover. Overveje at købe en ny seng, madras eller pude til at oprette yderligere støtte og komfort.

Mentale og fysiske

Slappe af ømme og stive muskler med let yogastillinger før sengetid. Rejser som twist, hvor benene er krydset og rygsøjlen vendes forsigtigt i begge retninger, vil strække muskler og tilskynde afslapning. Barnets positur menes også at have beroligende virkninger. For at gøre denne positur, sidde på dine hæle, strække sig frem og hvile din pande på jorden foran dig og tryk på dine knæ til brystet så tæt som er komfortable. Træk vejret dybt og holde stillingen så længe er komfortable.

Prøv at gå til at sove på det samme tidspunkt hver aften eller på mindst inden for en 30 minutters vindue. Det samme koncept gælder for morgen vække-ups, som bør være på det samme tidspunkt hver dag, eller tæt på det. Ja, selv i weekenderne.

Bruge en sengetid ritual. En time til en halv time før planlægger at blive i sengen er den bedste tid til at geare ned. Tage et varmt bad eller bruser, læse en afslappende bog eller lytte til beroligende musik, børste dine tænder og hop i seng. At tage sig tid til at følge den samme før seng rutine vil lade kroppen, slappe af og roligt sind til en hurtig nedgang i søvn.

Regelmæssig motion kan tilskynde dybere søvn. Lys aktivitet såsom at gå eller ride en cykel til 20-30 minutter om dagen kan hjælpe. Træning i morgen eller om eftermiddagen er bedst, som øvelse kan hæve kroppens indre temperatur og en lavere kropstemperatur er bedre for en god nats søvn. Let udstrækning eller yoga kan gøres om aftenen til at slappe af kroppen og bør ikke forstyrre søvn.

Sanserne

Et tungt måltid før seng kan føre til dårlig fordøjelse eller syre refluks og ruin søvn. Spise et lille måltid en time eller mere før liggende. Varme drikke som mælk eller te betragtes beroligende og søvn hjælpemidler, men må ikke drikke caffeinated versioner, som kan forårsage kroppen til at forblive alert godt ud på natten.

Lugtesans kan blive overset som en afslapning støtte. Selvom videnskabelige beviser er usikkert, tror aromaterapeuterne, at ved at indånde visse dufte, kroppen kan være flyttet ind i en afslappet tilstand og klargøres til en bedre nattesøvn. Lavendel menes at fremme øget afslapning og bedre søvn.

Distraktioner at god søvn

En del af at skabe en god søvn miljø er at vide hvad man skal tage ud af ligningen. Med fokus på blinker skærme på bærbare computere, tv og telefoner stimulerer hjernen og holder os vågne, efter du har stoppet på dem. For at få en bedre aften af resten, slukke alle elektronik en halv time til og time før du kommer i seng, så dit sind har en chance for at slukke af sig selv.

Støj er en af de mest almindelige klager for folk, der forsøger at sove. For at bekæmpe denne forstyrrelse, er hvid støj en billig og nem måde at maskere distraherende lyde. Aktivere en air condition, loft fan eller en sund maskine til at give en droning hum for at lulle dig i søvn. Et helt mørkelagt rum er ideel til en god nats hvile. Mørklægningsgardiner er den bedste måde at oprette et mørkt rum, men hvis gardiner er ikke en mulighed, en sleep maske kan være en billig måde at få nogle søvn i et lyst værelse. Andre ideer til at skabe et mørkt rum male rummet i en mørkere nuance eller flytte sengen til en skyggeagtig hjørne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com