Hvor ofte bør du Tan indendørs?

06/30/2010 by admin

Garvning indendørs tilbyder flere fordele, herunder komfort og privatliv. Med indendørs garvning er en person købedygtig opbevare en tan året rundt, eller i stand til hurtigt at opbygge en base tan før du tager en sommerferie. Ligesom mange andre aktiviteter, skal indendørs garvning gøres ordentligt og med mådehold. Garvning korrekt hjælper med at reducere risiciene i forbindelse med indendørs tans.

Frekvens

En indendørs base tan skal bygges over et kursus på otte uger. Dette tillader dig at tan uden for meget eksponering og gradvist tan hud. Tan no mere end tre dage om ugen, med den første session varer ikke mere end 5 minutter.

Maksimale Session

Solarier brug af nyere teknologi har stærkere lygter og bør aldrig bruges til mere end 20 minutter pr. session. Overeksponering for garvning lamper kan forårsage solskoldning og øger risikoen for hudkræft.

Sæsoner

Indendørs garvning kan gøres året rundt, men det anbefales ikke at tan så meget. Tan kun før sommer sæson at opbygge en base tan.

Advarsel

Overexposing din hud til indendørs solarier kan forårsage solskoldning og hudskader, fremskynde hudens ældning og øger risikoen for hudkræft.

Alternativer

Indendørs garvning kan også ske i form af en spray eller airbrush tan. Spray Tan kan gøres derhjemme med en dåse spray produkt eller ved at besøge en professionel spray tan salon. Disse alternativer er sundere hud ikke er udsat for UV-stråler og ingen skadelige kemikalier er brugt.

Hyppigheden af Spray Tan

Indendørs garvning med en spray tan kan gøres ofte og året rundt. En anvendt spray tan varer omkring en uge og kan genanvendes som ønsket.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com