Hvad er virkningerne af brug af Ritalin for ADHD?

03/18/2010 by admin

Opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse (ADHD) er en lidelse, der påvirker ens evne til at fastholde opmærksomhed og kontrol impulser. ADHD kan også manifestere sig som løbende rastløshed. ADHD er almindeligt behandles med medicin. Et ordineret de mest almindeligt medicin for ADHD er Ritalin.

Typer

Ritalin er en af mærkenavne til methlyphenidate. Andre mærker omfatter Metadate, Concerta og Methylin.

Funktion

Ritalin er et stimulerende medicin, der virker på centralnervesystemet. Det øger opmærksomhed span og reducerer rastløshed og impulsivitet.

Overvejelser

Ritalin bør ikke anvendes, hvis du har problemer med angst, glaukom eller hjerte-defekter. Det bør også ikke bruges hvis du har Tourettes syndrom eller en familie historie af Tourettes syndrom.

Effekter

Almindelige bivirkninger af Ritalin omfatter søvnløshed, appetitløshed, tilstoppet næse og nervøsitet. Andre mulige bivirkninger omfatter kvalme, mavesmerter, løbende næse, hovedpine, muskelsmerter, svimmelhed, søvnighed og irritabilitet.

Advarsel

Stimulerende medicin som Ritalin har været knyttet til hjerteanfald, for det meste i personer med forudgående hjertelidelser. Før du tager Ritalin, bør en EKG udføres for at kontrollere for underliggende hjerteproblemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com