Er der barer eller ryster at hjælpe, hvis jeg har brug for at få vægt?

09/03/2010 by admin

Er der barer eller ryster at hjælpe, hvis jeg har brug for at få vægt?

Mens vinder vægt synes alt for let for dem, der kæmper med overvægt, atleter og andre med højt kalorieindhold behov kan finde vejer gevinst vanskeligt. Hvis du har haft problemer med at få vægt, kan du bruge en række barer og shakes til at overhale dit stofskifte og nå dit mål vægt. Du bør konsultere læge før indtagelse af eventuelle tillæg.

Vinder vægt Basics

Vægtøgning og vægttab er primært bestemt af din daglige kalorie balance. Du vil tabe sig, hvis du forbruge mere kalorier ved motion og metaboliske aktiviteter end du spiser hver dag. Derfor, for at tage på i vægt, skal du indtage flere kalorier end du forbrænder. Fordi aktiviteter såsom vandreture og cykling brænder kalorier, forsøge at reducere dit daglige aktivitet og motion når de forsøger at tage på i vægt.

Vægt gevinst barer

Vægt gevinst barer er formuleret til at være kalorie-tætte men ikke overdrevent påfyldning, så du kan forbruge en masse kalorier, men ikke helt erobre din appetit. Mens mange ernærings-barer falde i rækken 200 til 300 kalorieindhold, er der vægt gevinst barer, der indeholder mere end 400 kalorier. Dette beløb er 20 procent af den daglige anbefalede indtagelse af 2.000 kalorier, så tilføjer denne form af bar til din daglige kalorie indtag kan hjælpe dig med at få vægt.

Vægt gevinst Shakes

Vægt gevinst ryster komme i pulverform og kan blandes med vand, mælk eller andre drikkevarer. Disse højt kalorieindhold shakes tendens til at være rig på protein og kulhydrater, men kan også være høj i fedt. Vægt gevinst shakes varierer meget i kalorie indhold, spænder fra omkring 600 kalorier til 2.000 kalorier per portion. Hvis du har haft problemer med at få vægt, kan vægt gevinst shakes være bedre end barer; Harvard School of Medicine noter, som engang højt kalorieindhold drikkevarer kan ikke undertrykke din appetit meget effektivt, fordi de ikke er meget tyk.

Begrænse fedt Gain

Vinder vægt i form af muskel kan være nyttig, men at få fedt kan påvirke din sundhed og sportslige præstationer. For at fremme væksten af muskler i stedet for fedt, kan du træne med vægte. Du bør bemærke, at vægtløftning er brænde kalorier, så du kan have til at betale mere opmærksomhed til din kost, hvis du tilføjer et vægt træningsprogram. Derudover ernæring forsker Dr. John Berardi forklarer, at indtagelse af høje niveauer af protein kan hjælpe dig med at bo mager, som protein spurs frigivelse af glucagon og insulin-lignende vækst faktor 1, som hjælper med at bekæmpe fedt gevinster.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com