Bivirkninger af Geodon hos børn

09/03/2010 by admin

FDA er at tilføje psykofarmaka til en liste over lægemidler, der er godkendt til brug hos børn. Denne liste er at få længere med hvert år. De første tre accepteres var de atypiske antipsykotika Seroqiel, Geodon og Zyprexa. Risperdal er for nylig blevet tilføjet til listen. Alle disse lægemidler behandle Bipolar, og skizofreni. Det skal bemærkes, at skizofreni ikke normalt diagnosticeret indtil en persons midt-20s. Bipolar kan blive udstillet i teenage årene, men det kan blive forværret, simpelthen på grund af hormoner. Alvorlig psykisk sygdom kan opstå hos børn, men det er ikke så almindeligt som det er portrætteret for at være.

Almindelige bivirkninger

Før du ser bivirkninger Geodon har på børn, kan det være nyttigt at anerkende dens generelle virkninger på voksne. De omfatter hurtigt eller dunkende hjerteslag, svimmelhed, følelse ør, besvimelse, tremor, rastløs muskelbevægelser i de øjne, tunge, kæbe eller hals (Tardive Dyskenisia), agitation, fjendtlighed, forvirring, angst, hovedpine, nedtrykthed, vægtøgning, løbende eller tilstoppet næse, hoste, ondt i halsen, øget tørst eller vandladning, svaghed, ekstrem sult, kvalme, opkastning, tab af appetit, feber, stive muskler, forvirring, svedtendens, hurtig eller ujævne hjerteslag, svimmelhed , døsighed, muskelsmerter eller trækninger og mild hududslæt.

Børns bivirkninger

Bivirkninger af Geodon og andre Atypiske antipsykotika hos børn er sedation, tremor, blander, ukontrollerbare bevægelser, døsighed, abdominal muskelbevægelser, kvalme, svimmelhed, løbende næse, udslæt, hoste, vægtøgning, risikoen for diabetes og hjertesygdom, risikoen for hjertedød, herunder en større risiko for at dø af hjertestop, og fatal hjerterytmen uregelmæssigheder.

Psykiatrisk bekymringer

FDAS godkendelse af disse lægemidler, herunder Geodon., giver anledning til bekymring fra forældre og andre både hvis psykiatere faktisk giver korrekte diagnoser eller bare forsøger at flytte de nye lægemidler på en ny kategori for amerikanerne. En diagnose af Bipolar i en alder af 17 er mere acceptable end en diagnosticering af Bipolar i en alder af 3. Desværre, i John M. Grohol's, Psy.D., juni 10th, 2009 PsychCentral.com artikel kaldet "FDA-panelet anbefaler godkendelse af Zyprexa, Seroquel og Geodon for børn, teenagere," han citerer at børn så unge som 3 er allerede blevet diagnosticeret som havende en psykisk sygdom. Et andet vigtigt spørgsmål er, hvad der sker, hvis et barn eller teen har hen til efterkontrollere tilbagetrækning? Udbetalingsprocessen fra Geodon og anden medicin, der anvendes for psykotiske funktioner øger faktisk psykose. Denne oplevelse er kaldet "rebound psykose." Og det næste spørgsmål vil være: hvad der ville ske til et barn eller teenagers hjerne og adfærd, når han har gennemgået flere tilbageholdelsesperioderne alle under overgangen til voksenalderen?

Sundhedsmæssige betænkeligheder

For mange er at de langsigtede bivirkninger af disse psykoaktive lægemidler ikke er blevet tilstrækkeligt undersøgt. Det er kendt, at en voksen tager nogen af disse kan være på et højere risiko for diabetes. Dette efterlader spørgsmålet: Hvad med et barn? Når et barn eller teenager vokser, vil han automatisk har alvorlige hjerteproblemer, diabetes og betydeligt ændrede hjernens kemi? Hvordan vil han fungere som en voksen og hvad long-sidste effekter kan have beskadiget eller ændret hans hjerne?

Konklusion

Der er stadig kontroverser over børn behandles med stærk antipsykotika som Geodon og de risici, som de står over for som en voksen. Forsigtighed skal bruges i diagnoser og medicin.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com