Hvordan man kan indarbejde øvelse med Atkins kost

06/06/2010 by admin

En af de store fejl folk gør med Atkins kost ikke træner. Argumentationen går: Hvis du ikke spiser kulhydrater, der er mindre at forbrænde. Dette er langt fra sandheden. Motion er enormt vigtigt under enhver kost, og især så med Atkins kost, da kosten er så enestående.

Instruktioner

• Styrketræning. Dette er især vigtigt for kvinder, der normalt brug for mere styrketræning. Fordi Atkins kosten er høj-kød, er det også meget surt, hvilket kan være svært på knoglerne. Styrketræning med håndvægte anbefales.

• Deltage i hjerte-kar-træning, såsom gåture, jogging og anden aktiv sport. Imidlertid ikke gøre dette en undskyldning for at spise for meget. Ja, du vil forbrænde kulhydrater via øvelse, men det er tanken med Atkins kost. Du vil negere fordelene ved udøvelsen af snyd på diæt. Her er en formel: et stykke brød er svarende til en hel time af energisk walking. Da kosten er høj i fedt--hvilket er hårdt på hjerte--det er godt at afbalancere dette ud med kondition.

• Vide, at du ikke kan fortsætte den samme kost, hvis du træner meget. For eksempel, hvis du jogging en time om dagen, vil dette påvirke mængden af kulhydrater du tage i. Uden nogle ekstra kulhydrater vil du ikke have energi til motion. Men, dette er normalt tilfældet med intensiv motion. Hvis du motionerer 15 til 20 minutter om dagen, bør du være i stand til at opretholde den samme kost.

• Fordi Atkins kost ofte resulterer i lavt energiforbrug, er det en god idé at starte langsomt - så lidt som 10 minutter om dagen, inden de kommer ind i noget mere intensiv. Du skal se, hvordan din krop reagerer på både kost og træning kombineret. Atkins-diæt har bivirkning af mindske muskelstyrke og energi. Dette betyder ikke, at du bør undgå øvelse, men det betyder, at du måske nødt til at skære ned på længden af et regime.

• Afhængigt af arten og hyppigheden af din træning, kan du udvide mængde og typer af kulhydrater du kan spise, hvis du har en stabil regime. Atkins fødevarer pyramide vil ændres i henhold til det beløb du motion som det vedrører din nuværende vægt, højde og køn.

Tips & advarsler

  • Husk, lad dig ikke narre af vægttab. Atkins-diæt har hurtige resultater, men folk så har tendens til at få lax og begynde at spise kulhydrater igen. Dette kan resultere i at få vægt ret tilbage.
  • Drikke en masse vand anbefales, når man kombinerer Atkins kosten med motion.
  • Udøver under Atkins kosten kan hjælpe kroppen tilpasse sig til ændringer i næringsstoffer. Det kan være en hård balance mellem at vide hvor mange kulhydrater til at tage at opretholde energi til træningen, men det er nødvendigt.
  • Atkins-diæt er en alvorlig sag. Det kan resultere i høj insulin spikes til en lille mængde af kulhydrater, så ikke skal du indtaste let ind i denne type kost. Alle med diabetes, hjerte-eller nyreproblemer bør konsultere en læge før du prøver Atkins kosten.
  • I virkeligheden, anbefales det, at du konsulterer en læge om en intens kost gerne Atkins uanset din aktuelle sundhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com