Hvordan at slippe af Sinus forkølelse Fast

05/04/2010 by admin

Den dunkende hovedpine i midten af panden, ondt i halsen, en nagende hoste og bjerge af væv kan være et tegn på at du har en sinus infektion. Denne sygdom er meget gerne en kold med irriterende symptomer, der kan vare i flere uger. En sinus kold, også kaldet bihulebetændelse, opstår, når næse og bihuler bliver betændt. Bihulebetændelse skyldes en ubalance i bakterierne i din nasal passager, der normalt kæmpe invaderende bakterier. Resultatet kan være ubehagelige og smertefulde pres omkring øjnene og kindben, en vedvarende hoste og en i nærheden af konstant tilstoppet næse. En kold sinus kan omfatte feber samt hoste producerer slim. Her er nogle nyttige retsmidler til at forbedre den hurtigt tilstand.

Instruktioner

• Drik masser af væske i løbet af dagen. Omfatte varme drikke, som te at berolige dit ondt i halsen. Fugtende din krop aids i recovery ved at hjælpe dit system flush bakterier.

• Bruge Neti pot til at skylle din sinus passager to gange om dagen. En Neti pot kan købes på ethvert apotek. Denne sinus udrensning pot bruger en blanding af varmt vand og mild saltopløsning til at skylle din sinus passager. Denne all-naturlige metode hjælper hastighed langs sinus koldt. Sørg for at blæse din næse grundigt efter skylning dine bihuler. I afsnittet yderligere ressourcer nedenfor for oplysninger om hvordan man bruger en Neti pot.

• Damp dine bihuler, ved hjælp af en ansigts damperen. En ansigts damperen er koncentreret fugtighed ret i din nasal passager som du indånder dampen ind og ud. For at løsne dine overbelastning, damp dine bihuler to til tre gange om dagen i 15 minutter for de bedste resultater. En damper er tilgængelig på det stof butikken og koster omkring $30.

• Tage hyppige varmt brusebad, at lade vandet flyde på dit ansigt og hoved. Damp vil hjælpe med at bryde op din trængsel og det varme vand vil også hjælp lethed hovedpine eller facial smerter forbundet med sinus koldt.

• Sted varmt komprimerer på panden et par gange om dagen for at lindre ansigtet og hovedet. Hvis i komprimerer ikke er varm nok, udfylde en varmedunk med varmt vand fra hanen og placere en våd vaskeklud på din pande under vand flaske.

• Tage over-the-counter medicin til at lindre din hoste og overbelastning. Hostesaft, der indeholder expectorants vil hjælpe løsne dine brystet overbelastning. Decongestant vil også bidrage til at afhjælpe nogle af symptomerne på nasal overbelastning. Husk, at du ønsker at fjerne så meget Slim som muligt, så Kombiner medicinforbrug med dampende og Neti pot til at hjælpe slippe af med din kolde sinus hurtigt.

• Vide, hvornår at se din læge. Fortsatte sinus smerter kræver en undersøgelse og behandling af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com