Hvordan til at bistå en mentalt handicappet

05/11/2010 by admin

Hvordan til at bistå en mentalt handicappet

Mentale handicap er dybt komplekse og skabe en række udfordringer for de mennesker, der lider med dem og de pårørende, som bistår dem. Sådanne handicap kan være resultatet af en mental sygdom, en følge af en genetisk defekt, eller de kan komme efter en hjerne skade, slagtilfælde eller progressive Alzheimers sygdom. Følgende trin er tænkt som retningslinjer til at hjælpe dem, der hjælper de udviklingshæmmede.

Instruktioner

• Hjælp den udviklingshæmmede enkelte skabe et meningsfuldt liv. Uanset niveauet af mentale handicap, hver person har brug at føle komfort og glæde i deres liv. Nogle gange er de simpleste fornøjelser mest ofte overset. Tilbringe tid sang med dem, læser dem, svømning i vejret og nyder de små øjeblikke.

• Skabe et godt og sikkert miljø. Psykiske problemer kan forårsage en person til at føle sig usikker og bange meget af tiden. Hjælpe dem med at gøre et rum af deres egne der gengiver farverne, lugter og lyde, der giver dem glæde. Disse små gestus kan give den mentalt udfordrede person en følelse af ro.

• Udvikle en daglig rutine, som er konsekvent og lav i stress. Alle kan drage fordel af at have et liv, der er i nogen grad forudsigeligt. Men for en mentalt handicappet, er det bydende nødvendigt. En følelse af balance og sikkerhed gives til dem ved at tilbyde en dag hvor måltider er planlagt, fritid for deres egne drømme og selv-underholdning er garanteret, og lidt stress er tilladt at blande sig med deres dag.

• Give dem redskaber til at udvikle deres egen kreativitet. Kunst og musikterapi er vidunderlige måder at hjælpe mentalt udfordret personen udtrykker sig på en sjov og åben måde. Dette giver dem en følelse af stolthed og en afsætningsmulighed for deres drømme, håb, frygt og lidenskaber.

• Fokus på at hjælpe de mentalt handicappede finde muligheder for integration med andre lignende handicappede. Vi alle har brug at føle at vi hører til på et vist niveau, og mentale problemer ikke ændrer denne kendsgerning. Find rekreative muligheder på lokale psykiske centre til at give den mentalt udfordrede person en chance for at socialisere, del tid og dele latter med andre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com