Hvad betyder alopeci Look Like?

03/15/2013 by admin

Hvad betyder alopeci Look Like?

Alopeci (hårtab), afhængigt af typen, har væsentligt forskellige udseender og forårsager. Det påvirker mennesker af enhver race og køn og på et tidspunkt, 2 procent af den amerikanske befolkning lider af mindst én form for alopeci. Hårtab påvirker ikke bare mænd, enten; Ifølge den amerikanske hår tab Association henføres over 40 procent af alopeci tilfælde til kvinder.

Alopecia Areata (AA)

Alopecia Areata (AA) er små, runde, Pletvist hårtab. Dette hårtab kan henføres til noget fra stress (telogen effluvium) til svampe hovedbund infektioner såsom sort prik ringorm. De berørte områder er ofte tyndere eller helt skaldet. Disse områder er også glat uden skorper, betændelse eller rødme. Hvis der er nogen skalering eller infektioner forårsager skader på hårsække, vil det resultere i permanent hårtab. Denne betingelse er kendt som ardannelse alopeci (ardannelse alopeci).

Alopeci Totalis (AT)

Alopeci Totalis er den anden type, alopeci areata. VED menes at være en autoimmun sygdom, og det påvirker hår på hovedbunden kun. Det et tegn på AT, er samlede hårtab fra hovedbunden. Denne type hårtab kommer lige mellem alopecia areata (AA) og alopeci universalis (AU) i gruppen alopeci areata.

Alopeci Universalis (AU)

Alopecia Universalis tilhører gruppen af alopecia areata lidelser, men det er den sjældneste af dem alle. Alopecia Universalis er samlede hårtab fra hele kroppen. Ofte mennesker med denne form for alopeci er født denne måde, fra en arvet egenskab kaldet "hårløse" genet. Andre udvikler AU som en komplikation af vitiligo.

Androgen alopeci

Androgen alopeci er også kendt som mandlige mønster hårtab. Trods definitionen rapporterer både mænd og kvinder denne form for hårtab. Mandlig mønster hårtab, er tab af hår fra follikler, der styres af androgener (mandlige hormoner). Hår begynder at aftage tilbage i en am' form fra af hårgrænsen, og holder vigende tilbage indtil det danner en hestesko mønster af hår omkring siderne og bagsiden af hovedet. Dette hårtab kan iagttages som bare tyndere i de berørte områder eller et fuldstændigt tab af hår i de samme områder.

Trækkraft alopeci

Trækkraft alopeci er forårsaget fra håret blive trukket for stramt. Denne type alopeci former efter hår trækker fra follikler sammen med pæren. Hår trukket på denne måde kan skade follikler forårsager hårtab og udtynding. Kendetegnende for trækkraft alopeci er tyndere hår startende fra den frontal hårgrænse vigende tilbage. Dette ses ofte i mennesker, der bærer stramme ponytails eller cornrows.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com