Hvad er de sundhedsmæssige fordele af Blackstrap melasse?

09/26/2010 by admin

Hvad er de sundhedsmæssige fordele af Blackstrap melasse?

Blackstrap melasse er biprodukt af forarbejdning sukkerrør til raffineret sukker. Det tilføjer en lidt bittersød, robust smag til fødevarer som honningkager og bagte bønner. Denne tykke, mørke brun sirup er meget koncentreret og indeholder mange sundhedsmæssige fordele.

Jern og kobber

Blackstrap melasse indeholder høje niveauer af jern og kobber. Jern giver energi og øger stofskiftet. Kobber hjælper den menneskelige krop udnytte jern, eliminere frie radikaler og producere melanin.

Calcium

Det er et calcium-rige fødevarer. Calcium er nødvendig for at fremme sunde tænder og knogler, blod-clotting evner, enzymaktivitet og toksin fjernelse.

Magnesium og kalium

Den indeholder gode mængder af magnesium og kalium. Magnesium fungerer som en naturlig calcium kanal blokker, mens kalium hjælper musklerne kontrakten ordentligt.

Mangan

Det er også en stor kilde til mangan, et spormineral, der hjælper kroppen syntetisere fedtsyrer og producere energi fra kulhydrater og proteiner.

Kalorieindhold tælle

Et sundt fedt-fri sødestof, det indeholder kun omkring 32 kalorier i en 2 tsk servering.

Sjov fakta

Melasse var den mest populære sødestof indtil slutningen 1800-tallet da prisen for raffineret sukker faldt til en overkommelig pris niveau.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com