Mad med vitaminer til huden

09/25/2012 by admin

Enhver, der ønsker at tilføre fugt til huden, fjerne pletter og undgå tegn på hudens ældning bør spise fødevarer, der indeholder vitamin C, E og K, alle kraftige antioxidanter. Disse vitaminer opretholde yngre udseende hud, reducere dannelsen af rynker og forhindre andre aldersrelaterede hudproblemer. De styrke hudvæv, beskytte elasticitet og fremme hud reparation.

C-vitamin

Fødevarer rige på C-vitamin omfatter citrusfrugter som appelsiner, grapefrugter og limefrugter. Dette vitamin også er rigelige i tomater og grønne bladgrøntsager.

E-vitamin

Folk kan få vitamin E fra bladgrøntsager grønne grøntsager også, sammen med magert kød og fisk, mandler, solsikkekerner, hvedekim, bønner og oliven olie.

Vitamin K

Disse sunde grønne bladgrøntsager er også en stor kilde til vitamin K. Dette vitamin er især rigelige i grønkål, collard greens, spinat og majroer. K-vitamin kan også fås fra broccoli, rosenkål og asparges.

Hørfrø

Knust hørfrø er en super-fødevarer med antioxidanter, Omega-3 fedtsyrer og alle 10 essentielle aminosyrer, B-kompleks vitaminer, E-vitamin og spormineraler. Denne high-powered kombination er gavnlige for at holde huden sund.

Selen

Element selen, som er nødvendig for hudceller til at udvikle og gengive, opstår i kød og fisk og skaldyr, paranødder og hele hvede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com