Baby astmasymptomer

04/06/2013 by admin

Baby astmasymptomer

Astma er en meget alvorlig vejrtrækning betingelse, at nogle børn udvikle tidligt i livet. Den nøjagtige årsag er ukendt, men mange mennesker tror, at der er visse udløsere som genetik, forurening og fysiske handicap, der kan forårsage en baby at opleve astmasymptomer. Astma er meget bekymrende for både barnet og forældrene. Forældre kan blive meget forskrækkede, når de ser deres barn kæmper for at trække vejret. Børn og babyer har en meget mindre luftveje end en voksen, så symptomerne kan være mere alvorlige.

Spasmer

Spasmer kan forekomme luftvejene blive irriteret. Luftvejene bliver strammere for at gøre det vanskeligt at trække vejret. Et angreb kan vare flere minutter til timer, og en svær angreb kan kræver lægehjælp. Når et barn har en svær astma angreb, kan de begynde at gå i panik eller endda gå i chok, fordi der ikke er luft nok at komme igennem.

Gispende

Babyer kan snappe efter luft som de kæmper for at trække vejret på grund af tæthed i deres bryst. Kæmper for at trække vejret får barnet til at arbejde hårdt for at få al luft kan de ind i en meget mindre sammensnørede luftveje. Gispende kan vare i et par sekunder eller flere minutter. Den bedste ting at gøre, når et barn gispende er at holde ham eller hende ro.

Hvæsen

Hvæsen er en lyd, der er fremstillet af vanskelige vejrtrækning. Barnet kan hvæsen, som han eller hun ånder fordi kun en lille mængde luft er at komme igennem. Hvæsen er lignende gispende, men i et langsommere tempo. Lyden af hvæsende vejrtrækning er svarer til lyden af fløjte i lunge-området, hver gang dit barn inhalerer eller udånder.

Hoste

En mild astma symptom hoste. Hoste resultaterne fra airways, der er sammensnøret og irriteret, svarende til en almindelig forkølelse. Hoste produceret er en tør ru hoste. Nogle andre ting, der kan udløse astma i babyer er allergener fra Dyreskæl, kakerlak allergener, mug, kemikalier, husstøvmider eller endog fjer.

Trykken for brystet

Når mindre luft er i stand til at komme til lungerne, kan en lille baby erfaring trykken for brystet. Som han eller hun kæmper for at trække vejret, bliver brystet meget stram fra vejrtrækning indsats. En vapor gnide kan bidrage til at løsne op for eventuelle Slim eller slim i brystet og gøre vejrtrækning lettere.

Behandlinger for spædbarn astma

Der er mange ting du kan gøre for at hjælpe dit barn klare astmasymptomer. Hvis symptomerne er alvorlige, kan medicin være nødvendigt at holde dit barn fra at have et alvorligt angreb. Babyer får ofte en målte dosis inhalator (MDI) til behandling af deres astma. I fortiden, inhalatorer hvor udstyret med en medicin kaldet Albuterol Sulfate HFA, indtil en sikrere løsning kaldet Hydrofluronalkane fandtes for at være mere effektiv med babyer.

Nogle børn med astma er mangelfuld i visse vitaminer såsom Vitamin B6, Vitamin C, Maganese og selen. Find vitaminer lavet specielt til spædbørn ud over probiotika. Børn med astma har også lave niveauer af gastrisk saltsyre, hvilket gør fordøjelsen sværere. Sunde planter kan bekæmpe dette problem ved at forbedre fordøjelse. Modermælk indeholder flora ud over andre vitaminer. Børn, der er ammet har en meget lavere forekomst af astma og allergi.

Overvej at fjerne tæpper og skifte til fliser eller træ gulve. Tæppe racer bakterier og andre astma udløsere. Nogle børn med astma har også eksem samt. Vælg økologisk bomuldstøj og plader, og holde sig væk fra barske sæber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com