Bivirkninger af Clenbuterol NIHFI

11/19/2012 by admin

Bivirkninger af Clenbuterol NIHFI

Clenbuterol var oprindeligt en veterinær supplement anvendes til at støtte heste bekæmpe vejrtrækningsproblemer, svarende til efedrin hos mennesker. Det er en bronkodilatator, udvide airways for at gøre vejrtrækning lettere, og er godkendt i nogle lande som en langsigtet behandling for astma. Det har været brugt af mange mennesker, især i Fællesskabets bodybuilding som en fedt-brænding stof, og har nået nogle berygtet som en hurtig vejer-tab medicin anvendes til hurtigt kaste uønsket pounds. Det har talrige rapporterede bivirkninger, hvoraf nogle kan være meget farligt.

Termogeniske bivirkninger

En af de måder, Clenbuterol fremmer fedttab er ved at øge din hvile kropstemperatur, hvilket betyder, at Clenbuterol er en termogeniske stof. At tage for meget (eller hvis du er følsom over for lægemidlet, tage en normal dosis) kan øge din kropstemperatur nok til at forårsage vedvarende og overdreven svedtendens, hvilket kan føre til overophedning.

Nervøsitet

En følelse af ekstrem ophidselse og nervøsitet er en alvorlig bivirkning af Clenbuterol, delvist skyldes effekter af stoffet på det kardiovaskulære system. Clenbuterol kan øge din hvilepuls, afhængig af dosering, hvilket fører til en overvældende følelse af panik. Du kan ikke reducere din puls, indtil virkningerne af stoffet har slidt off.

Rystelser

En anden almindelig bivirkning af Clenbuterol er rystelser i arme og ben, især hænderne. Clenbuterol påvirker det sympatiske nervesystem (som støtte i reguleringen af det kardiovaskulære system, samt sekretionen af fordøjelsesenzymer og dilatation eller forsnævring af blodkar), hvilket i sidste ende kan føre til muskelspasmer og rystelser i hænder og fingre.

Vægttab

En af de mest almindelige bivirkninger er relativt hurtigt vægttab. Fordi Clenbuterol er termogeniske, og en højere hvile kropstemperatur betyder en højere hvile metaboliske sats, forbrænder din krop flere kalorier i hvile, fører til vægttab, hvis kalorieforbrug ikke er for høj. Desuden, øger den hurtige stigning i puls også kroppens hvile metaboliske sats, hvilket fører til en endnu større øget boost i dit stofskifte.

Overdosis

En overdosis af Clenbuterol kan føre til alvorlige muskuløs fordeling, samt en uregelmæssige hjerte rytme. Overforbrug og overdosis kan føre til et hjerteanfald, som din puls stiger betydeligt hvis for meget er taget på en gang. Clenbuterol kan også fremkalde kvalme og opkastning. Mens de fleste mennesker lider af en overdosis, er død yderst usandsynligt, medmindre en absolut massiv mængde er indtaget på én gang.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com