Hvordan til at håndtere en bil ulykkesstedet

11/14/2012 by admin

Hvordan til at håndtere en bil ulykkesstedet

Når der sker en ulykke, er der mange vigtige faktorer til at overveje for at sikre sikkerheden for ikke kun chauffører og passagerer, men også af andre bilister på vejen. Følg disse trin for at sikre, at du ved hvad de skal gøre hvis du skulle ske efter scenen i en bilulykke.

Instruktioner

• Opkald 911 straks. Uanset om ulykken er mindre, eller der er skader involveret, skal politiet anmeldes til at udfylde rapporter og forsikringsoplysninger. Hvis der er skader, er før nødsituation personale anmeldt, den hurtigere responstid, de vil have i at komme til scenen.

• Sikre området. Har nogen omdirigere trafik væk fra ulykken. Det er vigtigt at holde andre bilister og køretøjer fra glas og andet snavs spredt fra styrtet. Hvis ulykken skete om natten, tænder risikolamper og antænde nødblus for at advare modkørende bilister af faren.

• Slukke alle køretøjer involveret i styrtet. Der er ingen måde at vide slags skader bilerne har lidt, og hvis der er nogen form for punktering i benzintanken, den mindste gnist fra motoren kan antænde brand, hvilket øger faren stillede til passagerer, drivere og forbipasserende.

• Hvis nogen er blødning eller tilskadekomne, deltage på sår så godt du kan med første-nødhjælpskasse holdt i din kuffert. Lægge pres på alle åbne sår. Hvis der er mistanke om en skade i hovedet, holde personens hoved stadig fra bag. Hvis personen, der ikke trækker vejret og hans eller hendes hjerte har stoppet, flytte dem ind i en flad position på fast grund og begynder CPR.

• Spørg bilister eller passagerer hvor mange folk var i køretøjet, især børn, der kunne fastgøres under bilen eller kastet fra køretøjet.

• Dække tilskadekomne med tæpper eller frakker og holde dem taler indtil hjælpen kommer frem. Dette hjælper med at holde dem fra at gå i chok.

• Spørge nogen til at indsamle oplysninger fra hver person, der er involveret. Politiet skal navne, telefonnumre og kontaktpersoner ved nødstilfælde, adresser, aldre, forsikringsoplysninger og ulykke detaljer, men de kan blive optaget på første sikring af scenen. Bede om disse oplysninger kan også være en undskyldning for at holde såret ofre alarm.

Tips & advarsler

  • Aldrig gå i nærheden af et ulykkessted eller forsøge at hjælpe et offer, hvis der er nedskudte elledninger. Du risikerer dit liv derved.
  • Rør aldrig ved blod med dine bare hænder. Du risikerer at overføre sygdommen.
  • Aldrig flytte skadelidte, medmindre du skal absolut for deres egen sikkerhed eller til at udføre CPR. De kunne have brudt knogler eller indre kvæstelser, der kunne være gjort værre af bevægelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com