Kontaktlinse recept love

11/13/2012 by admin

Kontaktlinse recept love

Kontakter linser er nyttigt for vision korrektion eller til blot at ændre dit udseende med farvede øjne. De betragtes som medicinsk udstyr, dog, og koebe er reguleret ved lov. Du bør være opmærksom på disse love, før du ser din optometrist til din første montering.

Recept kopier

Dit øje-sygeplejerske skal give dig en kopi af din recept efter din montering. Dette er påkrævet ved lov og tillader dig at shoppe rundt for dine nøjagtige linsen. At få den bedste pris til dine kontakter er ikke en del af loven, men er en fordel ved at have din recept mens shopping.

Validere din recept

Uanset hvor du bestiller dine kontakter fra, dit øje bil professional er forpligtet til at kontrollere din recept hver gang din ordre. Dette sikrer at din recept er stadig korrekt og gyldig for hvert sæt af linser du køber.

Fraskrivelse af ansvar

Én ting din ordinerende ikke er tilladt at gøre er fraskriver sig ethvert ansvar. De er ansvarlig for nøjagtigheden af den recept, de giver dig. Kontaktlinser er medicinsk udstyr, svarende til receptpligtig medicin, og øjenundersøgelser skal være så nøjagtige som muligt at beskytte din vision. Dette sikrer, at din ordinerende gør sit bedste, ud over påberåbe sig sin faglige integritet, til at beskytte dig.

Andre forbud

Loven forbyder dit øje-sygeplejerske fra at gøre nogle andre ting. Han kan ikke tvinge dig til at købe kontakter der. Han kan ikke gøre du tilmelder en frafaldelse eller løsladelse for at få din recept, og han kan ikke gøre dig betale ekstra gebyrer ud over omkostningerne til undersøgelse, montering og evaluering.

Love for sælgere

Love for kontakt sælgere gå hånd i hånd med love for ordinerende læger. Sælgeren er forpligtet til at kontakte din øjenlæge for at kontrollere recepten, før hun afslutter salg. Hvis hun ikke kan bekræfte din recept, kan ikke hun sælge dig kontakter. Hun er også forpligtet til at føre fortegnelser over salg i tre år.

Kosmetiske linser

Du behøver ikke at have vision korrektion til at ændre farven på dine øjne. Du behøver kun farvet eller kosmetiske linser og en recept for at få dem. Dette er fordi alle kontaktlinser betragtes recept elementer af loven. De kan være farlige, hvis de anvendes uretmæssigt, og konsultere en professionel lærer dig, hvad du skal gøre for at beskytte dine øjne. Recepter, der ikke rette vision kaldes "plano" og behandles ligesom andre forskrifter i lovgivningen.

Recept udløb

Recepter for kontaktlinser udløber ligesom medicin scripts gør. Dine øjne og vision kan ændre, og dette sikrer, at dine kontaktpersoner altid holde. Loven kræver recepter skal være gyldig i mindst et år, selvom du eye care professional kan gøre dem vare længere, hvis de ikke behøver at se dem oftere. Disse eksamener kigge efter vision ændringer og tegn på problemer at holde dine øjne sunde, ligesom en fysisk for dine øjne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com