Målene for en Bedside rapport

01/16/2013 by admin

Målene for en Bedside rapport

Bedside rapportering er bølgen af fremtiden på hospitaler i dag. Det er stærkt anbefalet af sygepleje eksperter som den bedste måde at sikre en sikker og effektiv hånd ud af oplysninger fra en sygeplejerske til en anden. Nogle sygeplejersker har svært ved at tilpasse sig denne nye ændring. Mange ønsker at holde fast i de gamle måder at gøre ting, fordi det er hvordan de har gjort det i årevis. Bedside rapportering har mange gode punkter, men der er ofte tabt i kampen for kontrol på sygepleje enhed. Der er et par mål til rapporten, at sygeplejersker skal holde sig for øje.

Vurdere patienten

Bedside rapportering har som en fordel frem for andre typer af rapportering fordi begge forskydninger kan kontrollere over patienten og kontrollere, at dataene fra vurderingen er korrekte og ajourførte. Kirurgiske snit kan visualiseres og tælles. IV tasker og linjer kan vurderes. Dette er en af de primære målsætninger for bedside rapportering. Denne stil af hånd off forsikrer, at de modkørende sygeplejerske er at få de mest opdaterede oplysninger om patienten muligt.

Patientsikkerhed

Rapporten sengelamper forsikrer, at patienten er sikkert, fordi patienten er visualiseret at være vejrtrækning og i en sikker situation når sygeplejerskerne mødes for at diskutere patienten for betænkningen. Desuden, den modkørende sygeplejerske er købedygtig identificere patienten via to identificere karakteristika som den blandede Kommission på akkreditering af Health care organisationer anbefaler; Dette sikrer, at oplysningerne om den korrekte patienten og det giver sygeplejersken mulighed for at præsentere sig selv for patienten.

Patient-fokuseret behandling

Bedside rapportering hjælper omfatter patienter i deres behandlinger. Da en patient er på side for betænkningen, er han i stand til at lytte med og foretage korrektioner til de oplysninger, som sygeplejerskerne passerer fra et skift til næste. Patienten er i stand til at stille spørgsmål om noget han ikke forstår og blive mere involveret i hans pleje, gør det muligt for ham at føle sig mere overbevist om at han er et arbejdende medlem af holdet i sin egen sundhedspleje. Bedside rapportering giver patienter følelse af selvstændighed og hjælper med at fjerne hjælpeløshed.

Fordele for sygeplejersker

At se alle patienter på sengen i begyndelsen af overgangen giver sygeplejersker evnen til at prioritere patienter mest har behov for hendes opmærksomhed først. Dette hjælper med at planlægge hendes arbejdsflow bedre. Det hjælper også for at gøre overgange mellem Skift nemmere, fordi der er ingen bitterhed mellem Skift for dårlige rapporter. Rapporterne er real-time, og der kan være noget venstre ud. Sygeplejersker får at tale ansigt til ansigt med deres kollegaer, også hjælper dem til at arbejde sammen som et team til at tage sig af patienter det bedste de kan.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com