Sommer talen patologi programmer

12/26/2012 by admin

Sommer talen patologi programmer

Dem, diagnosticeret med tale eller sprog patologi kan drage fordel af sommeren programmer til at hjælpe dem med at overvinde deres kommunikation lidelser. Sommer sessioner med en tale patolog give mere tid til at fokusere på specifikke taleterapi øvelser; også, kan børn uden skole at distrahere dem, kunne koncentrere sig om deres opgaver lettere. Afhængigt af arten af lidelsen, kan online sommer programmer være en mulighed.

TinyEye terapi tjenester

Denne internationale virksomheden tilbyder en online sommer talen patologi klasse for elever og deres forældre. Flere sprog tilbydes. De to-måneders program funktioner online terapi direkte fra en tale-sprog terapeut. Det omfatter en lektier plan for både forældre og barn at arbejde på sammen. Hjemmesiden hedder det, at kurset ikke kun hjælper studerende med kommunikationsfærdigheder, men det giver også mulighed for at have det sjovt på computeren.

TinyEye terapi tjenester

877-846-9393

tinyeye.com

Woodbourne tale og Language Center

Intensiv taleterapi programmer afholdes hver sommer på denne Pennsylvania tale center. Bestående af halv time enkelte lektioner, programmer møder to gange om ugen i alt seks uger i juli og August. Støtteberettigede børn skal være mindst fire år gamle, med en diagnose af en taleforstyrrelser. Børn, der ikke er blevet evalueret af en tale patolog kan vurderes for indgangen til programmet på center før sommeren session begynder. Intens, one-on-one terapi klogere forbereder børn til arbejde med deres skole tale patolog kommer September. Daglige sessioner betyde yderligere fremskridt og mindre tilbageskridt.

Woodbourne tale og Language Center

81 big Oak Road

Suite 101

Morrisville, PA 19067

215-337-9420.

woodbournespeech.com

Central Michigan University

Dette universitet tilbyder de fem-ugers Summer tale-sprog og hørelse klinik for børn og teenagere med forskellige kommunikation lidelser. Klinikken omfatter talen patologi og audiologi, stemme og synke, afasi, alternativ kommunikation og en særlig før-skole program. Ifølge hjemmesiden omfatter forskningsfaciliteter inden for tale/sprog patologi afdeling specialiseret tale, stemme, sprog og akustiske laboratorier, computere og software-programmer.

Central Michigan University

2161 sundhed erhverv bygning

Mount Pleasant, MI 48859

989-774-3471

cmich.edu


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com