Hvornår udløber en CPR-certificering?

04/14/2013 by admin

Hvornår udløber en CPR-certificering?

Genoplivningsudstyr (CPR) uddannelse klasser er designet til at rumme mennesker, der ønsker at lære basic life support. Udløb af CPR certifikater er baseret på placering og organisation som certificering er erhvervet.

Ideel brugere

Enhver, der ønsker at være forberedt på en nødsituation skal erhverve et CPR uddannelsescertifikat. Fagfolk i sundheds-relaterede felter, atletisk trænere, livreddere og pårørende til de ældre eller børn vil især drage fordel af den sikkerhed, der tilbydes af CPR-certificering.

Klasser

CPR-certificering kurser findes ofte i kombination med førstehjælpskurser. Ofte, gratis CPR klasser kan findes på lokale plejeinstitutioner eller online kurser kan tages for et gebyr. De accepterede standarder for etablerede CPR-certificering er fastsat af American Heart Association og det amerikanske Røde Kors.

Udløb

CPR certifikater udløber normalt et sted efter et eller to år. Det amerikanske Røde Kors og alle dens nationale kapitler genkende alle CPR certifikater som gyldige i op til et år fra dato kursus afslutning eller tre år for førstehjælp. Selv om det amerikanske Røde Kors har denne national standard, har nogle stater forskellige udløb perioder for deres CPR certifikater. Udløbsdatoen er anført på certifikatet og på en persons CPR kort.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com